Artmozik éjszakája – Nyerj belépőt!


WeNeedTalkAboutKevin

Augusztus 24-én éjjel három fővárosi mozi vár a legjobb művészfilmekkel. Egyetlen karszalaggal annyi filmre ülsz be, ahányra bírsz. És mi adunk is neked egyet!

Ha a fesztiválos karszalagok mellé elfér még egy a csuklódon, akkor menj a hetediksor.hu facebook-oldalára, válaszd ki a kedvenc karaktered a The Expendables – Hungarian Edition fotóink közül és ideiglenesen tedd meg saját profilképednek! Tudni szeretnénk ugyanis, melyik fotó a legnépszerűbb a közönségünk körében, ezért az új avataroddal kommentelj valamit (bármit, akár azt, hogy miért az a kedvenc karaktered, akár azt, hogy kit hiányolsz a listánkról) ide, ehhez a cikkhez! Holnap (szerdán) reggel sorsolunk 2 szerencsést, akik 1-1 belépőt/bérletet/karszalagot nyernek az Artmozik Éjszakája rendezvényre!

A teljes programot innen töltheted le pdf-formátumban!

WeNeedTalkAboutKevin

Ne feledd, hogy elindult a Golden Blog 2012 szavazás! Idén is hálásan köszönjük, ha ránk adod szavazatodat a kult/szórakozás kategóriában>>

***

Az Artmozik Éjszakája idén első alkalommal, Budapest három vezető art mozijában, a MŰVÉSZ, PUSKIN és TOLDI mozikban kerül megrendezésre. Érdemes lesz ellátogatni e mozik valamelyikébe, vagy akár mindháromba, hiszen a Budapest kulturális életében jelentős szerepet betöltő három art mozi szokásukhoz híven olyan filmeket válogatott össze, melyek az idei év filmkínálatának legjavát adják. Ezen az éjszakán elegendő lesz egy karszalag ahhoz, hogy a három mozi bármelyikében akár több filmet is megnézhessünk. Arra is lehetőségünk lesz, hogy mindhárom mozi filmkínálatából a lehető legtöbb és legértékesebb alkotásokat szemezgessük ki. Az első előadások augusztus 24-én 20 órakor, míg az utolsó előadások 25-én reggel 6 órakor kezdődnek, így 10 órája van mindenkinek magába szívni a budapesti art mozik és filmjeik egyedülálló hangulatát.

Az egyedi filmkínálat mellett mindhárom mozi további különlegességekkel is készül ezen az estén. Hogy az éjszakai mozizás igazán jó hangulatban teljen, illetve mindenki ébren tudjon maradni a hajnali vetítésekre is, különleges borokkal (Művész mozi), koktélokkal (Puskin mozi) és kávékülönlegességekkel várnak mindenkit a mozik büféi.

Mivel a karszalagok mindhárom moziban, minden előadásra érvényesek lesznek, előfordulhat, hogy az előadások megtelnek, ezért érdemes előre megtervezni mely filmeket szeretnénk megnézni, és bekalkulálni a mozik közötti esetleges 10 perces frissítő sétát is. A helyfoglalás érkezési sorrendben, a terem befogadóképességéig lehetséges. Igyekszünk minden filmből több előadást tartani, így aki lemaradt, vagy nem fért be valamelyikre, az egy másik előadáson be tudja pótolni a ”hiányosságot”.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tony Scott emlékére
Következő cikk Tata-ratatata

12 hozzászólás

  1. Macsek Laura
    2012. augusztus 21. kedd

    Fantasztikus plakátok, de az enyém a legjobb. Jutkám is örülne.

  2. Balázs Batik
    2012. augusztus 21. kedd

    Bekerült az "otthoni" hős, naná, hogy őt választom.

  3. 2012. augusztus 21. kedd

    Grabovszky mindent visz 🙂

  4. 2012. augusztus 21. kedd

    bármi:) gyerekként Linda volt a kedvencem:)

  5. 2012. augusztus 21. kedd

    sinkó, jéé 😉

  6. 2012. augusztus 21. kedd

    😀

  7. 2012. augusztus 21. kedd

    Hajrá Matula:)

  8. 2012. augusztus 21. kedd

    "Ami van, nem jól van, de lesz ez még így sem.. Nomármost, a semmittevés úgy hat a szervezetre, mint a sötétség a hallószervekre. Felerősíti a belső neszeket, káprázatokat okoz a látómezőn, zakatolást idéz elő az agyban. A katonáimmal, ha nincs semmilyen elfoglaltságuk, mindig levágatom és visszavarratom a nadrággombjaikat. Ettől tökéletesen megnyugszanak."
    Latinovits viva viva:)

  9. 2012. augusztus 21. kedd

    ahogy a rocksztárok mondják: csodálatos közönség vagytok, yee! :-)) reggel kávénál sorsolunk!

  10. 2012. augusztus 21. kedd

    🙂

  11. 2012. augusztus 22. szerda

    Fábián Erika és Batik Balázs! Volna kedvetek péntek éjjel artmoziból artmoziba menni? Gratulálunk, TI vagytok a 2 nyertes, kérlek egyeztetésre jelentkezzetek az info@hetediksor.hu címen! Köszönjük mindenkinek a játékot!

  12. Balázs Batik
    2012. augusztus 22. szerda

    Remek hír, nagyon köszönöm. Ment a levél. :D:D:D

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .