Megvannak a közönségdíjasok


Citadella

Mivel augusztus 31-ig lehetett szavazni a Budapest – Láss messzebb a Lánchídnál pályázatunkon mind a fotók, mind a kisfilmek kategóriájában, nem kockáztatunk nagyot, ha kijelentjük, megvannak az első nyertesek! A két első hely kizárólag a ti szavazataitok döntötték el, ezt folyamatosan nyomon is követhettétek, hiszen a fényképeket a Facebook-on egy külön erre a célra készített Be Social-os alkalmazással versenyeztettük, míg a videókra a Daazo oldalán lehetett like-okat nyomni. Az ünnepélyes díjátadót szeptember 26-án 17.00-tól tartjuk a Cirkó Gejzír moziban, az úgymond döntőbe jutottakkal előtte még egyeztetünk. Egyelőre csak annyi publikus, hiszen titkolni sem tudnánk, hogy a közönségszavazások nyertesei az alábbi pályaművek lettek:

fotó kategória:

Hodován Júlia: Karnyújtásnyira a Mennyország

Citadella

kisfilm kategória:

Yasin Güven Zararsız: Smiling Faces in Budapest

Gratulálunk!

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Havanna, szeretlek! - Szerda
Következő cikk Havanna, szeretlek! - Csütörtök

1 Comment

  1. […] Cutting and editing a movie is the same word in Hungarian. During the Turkish guys’ stay, the sentence “the Turkish kids will cut the movie” was uttered about a thousand times. And they did cut it. They spent a lot of work on recording and editing movies and even had time to make their own success video in Budapest. Their short video, competitor of the 7th Row webvideo competition, won the Public’s Award. […]

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .