Előző cikk Zack és Miri pornót forgat - kritika
Következő cikk Elfeledett zsenik (1) - Francois de Roubaix

12 hozzászólás

 1. Avatar
  Beyonder
  2009. október 1. csütörtök

  Gratulálok, okos fiú vagy. Polanski bűnös, mert egy kiskorúval szexelt, de ezt a megrontást nem kéne erőltetni. A lány nem volt szűz, volt egy 19 éves barátja akkoriban, a pezsgőt önként itta meg, és a tablettát is önként vette be. (Korábban, 10 éves korában már egyszer ki is próbálta ugyanazt a pirulát, Polanski tőle kérdezgette, hogy milyen a hatása. Lásd: http://www.thesmokinggun.com/archive/polanskia18.html)

  A többi csak feltételezés, nem tudtak mást bebizonyítani. A bíró viszont a sajtó miatt mindenképpen példát akart statuálni, amitől Polanski beijedt és elszökött. Az áldozat azóta köszöni, jól van, úgyhogy ez az ingyencirkusz már senkinek sem hiányzik a bulvársajtón, meg a hozzád hasonló morális lángoszlopokon kívül.

 2. Avatar
  2009. október 1. csütörtök

  Köszönöm a hozzászólást 🙂 Szólj a barátaidnak is.

 3. Avatar
  Beyonder
  2009. október 1. csütörtök

  @zsollancs: Melyiknek? Amelyik egyetért velem, vagy a(z egyik) Jobbikos haveromnak, aki tök jókat tudna itt zsidózni? Garantálom, hogy Solymosi Eszter neve már az első bekezdésben előkerülne. 🙂

 4. Avatar
  2009. október 1. csütörtök

  @Beyonder: óóó, nálunk nincs ilyen kikötés, bulvárosan darabra megyünk, nem mozgunk ideológiai pályán, abból sosem lesz index-főoldal 😛

 5. Avatar
  Szentgyörgyi
  2009. október 1. csütörtök

  Annyi lyuk van abban a 32 évvel ezelőtti sztoriban, hogy azért embert nem csukatnék le.

  “Tény, hogy Svájc teljesen világos, hogy csak diplomáciai okokból akarja kiadni a rendezőt az USA-nak, hogy kicsit felmelegítse a köztük az utóbbi időben kialakult elég hűvös viszonyt. Szép gesztus lenne ez részükről.
  (Az amerikaiak és Németország a “banktitok” felfüggesztését szeretnék kiharcolni, így érdekes helyzetbe kerülne pár tízezer titkos Svájci bankszámlát tulajdonló egyén. Jelen esetben az amerikai ügyfeleken van a hangsúly.)”

  Ha zsidózni akartok, akkor annak itt a helye, nem pedig szegény Polanski-t kén szivatni.

 6. Avatar
  Beyonder
  2009. október 1. csütörtök

  Itt egy egész korrekt összefoglalása a sztorinak a lány szemszögéből:
  http://www.origo.hu/filmklub/blog/riport/20090928-roman-polanski-a-cukros-bacsi-samantha-gailey-geimer.html

 7. 2009. október 1. csütörtök

  Edward Douglas: Jack az életművész című könyvéből: “Nicholson azt válaszolta:Nos, hölgyeim egy kis partira igyekszem. Ha lennének oly kedvesek és csatlakoznának! elmentek egy saroknyit, Roman Polanski lakásába, amely tele volt tinnégy év körüli szőkeségekkel. Jointok jártak körbe, a kislányok meg sorra kidőltek.” (Párizs 1982)

 8. Avatar
  fingerbangs
  2009. október 3. szombat

  eleg primitiv szavazas
  szinvonalas vagy mi a jo szo erre
  lol

 9. Avatar
  Jenecsek Miklós
  2009. október 3. szombat

  Polanskit az menti fel, hogy metélt…:D

 10. Avatar
  _Molly
  2009. október 3. szombat

  Szavaznék, de az nincs a választható pontok között, hogy “azért, mert az áldozata már megbocsátott neki”.

  Mellesleg, ha a börtönbüntetésnek az a célja, hogy a bűnös soha többé ne kövessel el, amit csinált, akkor végül is rendben van, nem? Tudtunk szerint több ilyen ügye az elmúlt 30 évben nem volt: megtanulta ezt börtön nélkül is…

 11. Avatar
  uzsiati
  2009. október 4. vasárnap

  ez az egész egy nagy Frantic :))))

 12. 2009. október 5. hétfő

  A hétvégén volt bőven időm, hogy elmenjek moziba és megnézzem a District 9 nevű amerikai filmet. A film maga (szerintem) pocsék volt, nagyon untam, de a tartalma és mondanivalója igencsak elgondolkoztatott. A poén nem akarom ellőni, röviden, ami a beje…

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..