Naiv Anikó jelenti (2.)


„Majdnem igaz hírek a szereposztó díványon innen és túl, ahol a virsliujjú producer az Úr.”


Magyar kasszasikert is utolért a szexipar, már dobozban a Poligamy pornó verziója. Az Orálgamy megtartotta az alaptörténetet, a remek adottságú férfihős, Alex Chumpy ágyában cserélődnek non-stop a bővérű lánykák. Felizgulva várjuk az opuszt, minek csúcspontját a pikáns zárójelenet adja, hol az összes hölgy egyszerre köt majd ki a tettrekész férfi ágyában.

A 4-6-oson megállóit beolvasó színészek sikerén felbuzdulva, a BKV úgy döntött, bővíti a repertoárt. A jövő hónaptól komplett műveket fognak mikrofonba mondatni előadóművészeinkkel. Az 1-es vonalán A vágy villamosa, míg a 3-son a Bűn és bűnhődés debütál. Metróra előkészületben: a Nyomorultak és a Száll a kakukk fészkére, míg a földalattin az Állatfarm és az Utazás a koponyám körül lesz hallható.

Észak-Koreának is van filmgyártása! Ezt bizonyítván mozifilm készül a dicső futball-válogatottról. A történet a hős fiúk odüsszeiájáról szól, milyen kínkeservek árán tudnak elmenekülni Dél-Afrikából , és csak számtalan akadályt leküzdve jutnak vissza szeretett hazájukba. Még egy képkocka sincs belőle, de a híradó szerint már 1 millióan látták és minden bevételi rekordot megdöntött.

Legendás együttesek musical-változatban, itt a hazai válasz: Jégre teszlek! – címmel Ganxta Zolee és a Kartell munkásságát állítják színpadra. A korai sikertelen évek is fontos szerepet kapnak a darabban, ezért is esett a választásos, az együttes tagjainak kiválasztásakor a jelenkor üdvöskéire: SP, Anti Fitness Tomi, Fekete Dávid, Márk. Az ősbemutató helyszíne: a Városligeti Műjégpálya.

 

Óriási titoktartás mellett, sorozatos producerváltásokkal tarkítva, immáron második esztendeje folynak a Corvin közben a Bilincs és mosoly 2. munkálatai. Exkluzív képek a forgatásról:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk I Love You Phillip Morris - kritika
Következő cikk Shrek és a kapuzárási pánik

No Comment

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..