Bűnhődjenek a sztárok is!


main picMosolygó Justicia

A határon túlra sem szükséges kilépnünk ahhoz, hogy megállapítsuk az átlagpolgárnál mennyivel enyhébben osztja a pofonokat a törvény érdes tenyere az isteni szerepkörben tetszelgő sztároknak. Pláne a túlparton, ahol még könnyebben folyik a dollármilliókból a dinom-dánom. A törvényesség ösvényeiről leszédülő sztárokat, csak a vádlottak padján éri némi kijózanodás. Mikor hírét vettük, hogy Lindsay Lohan egy hullaházban kénytelen takarítani, eljátszottunk a gondolattal, kit mire büntetne a celebek közül egy a humoránál lévő bíróság.

Feltünési viszketegségéért és közbotrányokozás eredményeképpen Lady Gagát 60 napos állatkerti közmunkával jutalmazták. Gondozóként szorgoskodik majd, az etetés mellett tevékenységi körébe tartozik az elefánt körmének rendbetétele.

melgrimAz ukrán exfelesége által lóvátett Mel Gibson, őrült kirohanásaiért és erőszakos viselkedéséért, egy nyelviskolában fog helyesejtést és versmondást tanítania kínai bevándorlóknak. nicole kidman

Nicole Kidman Botox-függősége miatt kénytelen egy hónapig a Madame Tussauds panoptikum szenvicsemebereként dolgoznia.

Mivel Justin Bieber engedélyezte, hogy 17 évesen önéletrajzi könyv jelenjen meg róla, ezért büntetésből kötelezték a Háború és béke összes kötetének kézzel való lemásolására. ustin bieber girl beach

Az orrlukaiból alagutat készítő Charlie Sheent sorozatos drogfogyasztása és szexfüggősége folyományaként, egy esztendőre egy trappista rendbe száműzték, hol aszkézis és imádság vár rá. A sörkészítésből nem veheti ki a részét!

Arnold Schwarzenegger sorozatos félrelépéseiért vezekel, bibliaórákon olvas fel és heti kétszer orgonál a helyi templomban.

Stephenie Meyert az Alkonyat széria íróját a romantikával való túlzott visszaélésért, most napi négy órában tinédzser szerelmes levelek olvasására kényszerítik.

Hugh Laurie alias Dr. House túlzott hitelessége folytán 3 hónapig vizitelhet egy afrikai kórházban.

cr2Jennifer Anistont következetesen silány romantikus vígjátékokkal terrorizálta a közönségét, ezért gázsi megvonással Magyarországra küldték, hogy vendégszerepeljen a Barátok elkövetkező 100 epizódjában.

Hugh Hefnert a több évtizedes (irigylésre méltó) nőfalói tevékenységéért fél évig nyolcórás műszakban serénykedhet a futószalag mellett, mint minőségi ellenőr egy óvszergyárban.

Cristiano Ronaldót életfogytig tartó szerénységre és mértékletes zselé használatra ítélték.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tarr’s Eleven
Következő cikk Az irodalmi adaptációkról

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .