Valerian – Könyv és jegyjáték


Most megnyerheted Luc Besson várva várt mozifilmjének, a Valerian és az ezer bolygó városának hivatalos könyváltozatát, egy másik szerencsés pedig megnézheti premier előtt a párjával magát a filmet. 

A könyvről:

Luc Besson a közismert rendező/író most ismét a sci-fi szerelmeseit invitálja egy lenyűgöző utazásra az intergalaktkus városba: Alphába. Az egyik legnagyobb sci-fi klasszikus, az Ötödik elem alkotójának újdonsága könyv formájában is a Tiéd lehet!

A 28. században Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) feladata a jog és a rend fenntartása az univerzum emberlakta területein. A védelmi miniszter megbízásából a két téridőügynök az Alfára utazik – arra a szüntelen növekvő és fejlődő űrállomásra, amelyhez évszázadokon keresztül százával csatlakoztak a földönkívüli lények, hogy megosszák egymással tudásukat, ismereteiket és megismerjék egymás kultúráját.

De az Alfa szívében titokzatos, sötét erő szunnyad, amely kitörni készül és puszta létében fenyegeti a békeszerető lények harmonikus együttműködésének csodálatos szimbólumává vált űrállomást, ismertebb nevén az Ezer Bolygó Városát. Valerian és Laureline versenyt futnak az idővel, hogy fényt derítsenek a rejtélyre és megóvják a pusztulástól az Alfát, s ezzel megmentsék az egész világegyetem jövőjét.

Bluemoon könyvek

JÁTÉK:
Írd meg kommentben kedvenc Luc Besson filmed címét!

HATÁRIDŐ:
2017. 07. 18. 20 óra

(A Nyerteseket facebook levélben értesítjük! A mozijegyeket a helyszínen, a könyvet pedig majd postázza a kiadó)

A vetítés időpontja:
2017. 07.19. (szerda)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Baywatch
Következő cikk Gary Oldman ezért kap végre Oscart?