Premierdátumot kapott az AZ folytatása


It remake

Hivatalos premierdátumot kapott az AZ: 2. fejezet címre keresztelt folytatás. Sokáig kell még várnunk Pennywise visszatérésére.

A Warner Bros. igazán elégedett lehet Andy Muschietti AZ adaptációjával, ugyanis nemcsak hogy a legjobb nyitányt produkálta a műfaján belül a bemutatása hétvégéjén, de már hivatalosan is minden idők legtöbb bevételével büszkélkedhet a horrorfilmek között, a világszerte több mint 478 millió dollárjával, mellyel a csúcstartó William Friedkin ’73-as Az ördögűzőjét is lekörözte. Kérdés sem férhetett hozzá, hogy folytatást kap a csatornák rémének, Pennywise-nak a története, sőt már egy esetleges trilógiát is megpedzegettek, melyben mielőtt a Vesztesek klubja felnőttként csapna össze visszatérő rémálmukkal, jobban megismernénk a bohóc történelmi jelentőségét és történetét, ezzel készülve a végső küzdelemre. Akárhogy is lesz, a 2. rész premierdátumát már be is jelentették.

22014831 10213717224187922 528343617 n

A Deadline értesülései szerint a New Line Cinema az AZ: 2. fejezet címen futó filmet, 2019. szeptember 6-án tárja a nagyközönség elé. Sajnos sokáig kell még várnunk a folytatásra, az elmúlt hetek információiból viszont már tudjuk, hogy sokkal sötétebb tónusú lesz mint az első rész, illetve a regényekből jól ismert teknős is felbukkan, így a különböző dimenziók bevezetése is megtörténhet, valamint Mike Hanlon karaktere is gyökeres változásokon megy majd keresztül a regényhez képest, drogproblémákkal küszködő könyvtárossá válik, aki a kisvárosban, Derry-ben maradva információkat gyűjt AZ-ról. A megkedvelt gyerekkarakterekről sem kell lemondanunk, Muschietti ugyanis szeretne visszatérni a ’80-as évekbe, így összemosva a két idővonalat, pontosan úgy, ahogy Stephen King regényében olvasható.

Érdekes lesz látni a második részben, hogy kik formálják majd meg Bill, Ben, Bev, Richie, Stan, Mike és Eddie felnőtt változatait. Ti a folytatásban kit látnátok szívesen a karakterek bőrébe bújva?

 

Van, aki ilyen folytatásban bízott:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Szárnyas fejvadász 1982 kontra Szárnyas fejvadász 2049
Következő cikk A sztárok és a Twitter (5.)