2018-ban egy Stan és Pan filmet várunk – forgatási fotók


Tavaly picit elsiklottunk a fontos hír felett, de most Gary Oldman Churchill maszkja kapcsán megint előkerült a Stan and Ollie című mozi. Ugyanis film készül az amerikai burleszkfilm hőskorának klasszikus párosáról. Stan (Stan Laurel) megformálója Steve Coogan, míg Pan (Oliver Hardy) megtestesítője John C. Reilly és ő viszi a pálmát átalakulásban.  A forgatókönyvet a Philomenáért Oscar-díjra jelölt Jeff Pope írta, és az is izgalmassá teszi a vállalkozást, hogy a rendezői székben az a Jon S. Baird  csücsül, aki anno a Mocsok című remekkel ajándékozott meg minket.

Mint oly sokan, én is a Stan és Pant nézve nőttem fel, megtiszteltetés, hogy segíthetem ennek a szeretettel, nevetéssel és barátsággal teli igaz történetnek a filmre vitelét.

A sztori egyébként a komikusduó utolsó, 1953-as turnéjáról szól, karrierjük végén járnak, és még nekiveselkednek egy utolsó közös kalandnak a sikert hajszolva, az emberek szeretetéért. 2018-as bemutató, de pontos dátum még nincs, viszont gyanítható már most, hogy John C. Reilly ott lesz a 2019-es Oscar-jelöltjei között.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kicsinyítés - kritika
Következő cikk 5 Oscaros csók De Niro és Meryl Streep között