Nem vagyok sorozatgyilkos – Jegyjáték


Pannonia Entertainment jóvoltából partnereddel premier előtt nézhetitek meg Dan Wells azonos című regénye alapján, Christopher Lloyd szereplésével készült Nem vagyok sorozatgyilkos című horror-thrillert. Ha szeretnél a szerencsések között lenni, akkor csak egy egyszerű kérdést kell megválaszolnod. Összesen 5X2 jegyet sorsolunk ki.

Sztori:

“John Wayne Cleavernek hívnak. 15 éves vagyok, és a hullák a hobbim. A terapeutám szerint szociopata vagyok. De nem vagyok sorozatgyilkos.” John megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni. Pedig óriási a kísértés…Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket… Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a csendes kisvárosban, kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Miközben saját belső démonjaival is küzd, nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: természetfeletti képességekkel bír.

A Dan Wells azonos című, hazánkban is nagy sikert aratott bestsellere alapján készült filmben a Vissza a jövőbe trilógia Dokija, Christopher Lloyd merőben új, hátborzongató szerepkörben tűnik fel. Billy O’Brien misztikus thrillert, a pszichológiai horrort és a lélektani drámát vegyítő alkotásával világszerte sikerrel mutatkozott be a fesztiválokon, többek között a rangos Londoni Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában is. A filmet június 28-tól vetítik a hazai mozik, eredeti nyelven, magyar felirattal. Budapesten a Corvin, Művész, Toldi, Puskin, Pólus mozi, Art+ Cinema és a Premier Kultcafé vetíti, emellett országszerte számos helyszínen, többek között Pécsett, Miskolcon, Kecskeméten, Szolnokon, Jászberényben és Szombathelyen is látható lesz. A vetítési helyszínek részletes listája a PannoniaEntertainment  oldalon olvasható.

Játék:

Kommentben, itt a cikk alatt írjátok meg nekünk kedvenc horror filmetek címét!

Határidő:

június 26. (kedd) 19 óra

A vetítés helyszíne és időpontja:

Pólus Mozi,  június 27 (szerda), 19:00 óra

A helyfoglalás az érkezés sorrendjében!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Merülés a szerelembe - kritika
Következő cikk Íme az első forgatási fotók és videó a Terminátor 6-ból