Csuklyások – BlacKkKlansman – Jegyjáték


UIP-Duna Film jóvoltából premier előtt nézhetitek meg Spike Lee hihetetlen, de igaz történetet feldolgozó új filmjét, a Csuklyások – BlacKkKlansmant, Adam Driver és John David Washington főszereplésével. Ha partnereddel szívesen megnéznéd, ahogy az első afroamerikai rendőr beépül a Ku Klux Klánba akkor nincs más dolgod, mint felelni az alábbi kérdésünkre. Összesen 5X2 jegyet sorsolunk ki.

Sztori:

A mindig energikus és eredeti rendező, Spike Lee megtörtént eseményeken alapuló új filmje Ron Stallworth történetét tárja elénk. Ez a Colorado Springs-i rendőr volt az első afro-amerikai bűnüldöző, aki beépült a hírhedt Ku Klux Klánba. Bármilyen hihetetlen, Stallworth nyomozó (John David Washington), és társa, Flip Zimmerman (Adam Driver) beépültek a KKK legmagasabb köreibe, hogy megakadályozzák azt, hogy a szervezet átvegye az uralmat a város felett…

Spike Lee az Oscar-nyertes Tűnj el! producereinek segítségével, no meg a megszokott, megalkuvást nem ismerő stílusát és humorát bevetve vitte vászonra ezt a provokatív történetet, amely többnyire hiányzik a történelemkönyvek lapjairól.

 

Játék:

Kommentben írjátok meg nekünk kedvenc Adam Driver filmetek címét (itt a cikk alatt kommentben)!

 

Határidő:

szeptember 24. (hétfő) 12 óra

A vetítés helyszíne és időpontja:

Cinema City Allee, 4-es terem, szeptember 25. (kedd), 19 óra

A helyfoglalás az érkezés sorrendjében!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Woody Allen felesége is hozzászólt az őket övező botrányhoz
Következő cikk Az idei Emmy-gála nagy vesztese A szolgálólány meséje lett