Még egy nap élet – jegyjáték


A Vertigo Média jóvoltából 5×2 db jegyet sorsolunk ki az Európai Filmdíjjal kitüntetett, az Anilogue-on fődíjat nyert, magyar koprodukcióban készült animációs filmre, a Még egy nap életre.

Sztori:

Varsó, 1975. Ryszard Kapuscinski kiváló veterán újságíró, idealista, a vesztes ügyek és forradalmak barátja. Az újságíró meggyőzi főnökét, hogy küldje Angolába utazik, ahol véres polgárháború tört ki a század függetlenségének előestéjén. Az újságíró öngyilkos utazás során jut el a polgárháború közepébe, ahol szemtanúja lesz a háború mocskos valóságának, és felismer egy számára addig ismeretlen érzést, a tehetetlenséget.

A Még egy nap élet magyar koprodukcióban készült, elkészítésében a budapesti Puppetworks animációs filmstúdió is részt vett. Az animációs film világpremierje Cannes-ban, a világ legrangosabb ‘A’ kategóriás filmfesztiváljának hivatalos programjában volt. Az animációs film azóta bejárta a világ filmfesztiváljait, a szintén ‘A’ kategóriás San Sebastian Nemzetközi Filmfesztiválon közönségdíjban részesült. A Még egy nap élet a budapesti 16. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon fődíjat nyert, valamint Európai Filmdíjat kapott a legjobb animációs film kategóriában.

Játék:

Kommentben írjátok meg, hogy melyik a kedvenc korhatáros (12 éven felülieknek) animációtok!

Határidő:

január 16. 12 óra

A vetítés időpontja és helyszíne:

2019. JANUÁR 17-ÉN (CSÜTÖRTÖK) 19 óra az Art+ Cinemában (1073 Budapest, Erzsébet körút 39.)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Ralph lezúzza a netet - kritika
Következő cikk A TI MOZITOK (23.) – Egy élet veled