Hírességek és az első alkalom


Az életünkben jelentős szerepe van a szexualitásnak. A téma a mindennapjaink, a kultúránk szerves része. Rengeteg élményünk fűződik a szexhez, ezek közül pedig az egyik legemlékezetesebb a szüzességünk elvesztése. Megoszlanak a vélemények arról, hogy kivel, mikor, hogyan a legjobb megtenni ezt a lépést. Mindenesetre most összegyűjtöttünk nektek több sztárt: színészeket, énekeseket és más hírességeket, akik elárulják, hány évesek voltak az első alkalmuk idején.

Johnny Depp: 13

Johnny Depp állítólag azt nyilatkozta egy 2008-as Rolling Stone interjúban, hogy “Nem csináltam semmi ennyire együttműködőt, azóta, hogy 13 évesen elvesztettem a szüzességem.”

Kim Kardashian: 14

“Amikor először akartam szexelni, majdnem 15 éves voltam… Úgy voltam vele, hogy  “Azt gondolom készen állok, vagy legalábbis akarom.” és ő (Kris-az édesanyja – szerk.) erre azt mondta, hogy “Ok, akkor ezt tesszük és elkezded szedni a fogamzásgátlót.” És nagyon nyitott és őszinte volt velem.” – mesélte Kim Oprah Winfrey műsorában 2012 decemberében.

Chris Evans: 17 / 18

“Abban az évben vesztettem el a szüzességemet. 1999 volt életem egyik legjobb éve.” – mondta egy Esquire interjúban. Aztán Seth Meyers-nél kiegészítette a történetet: “Hazarohantam és mondtam anyának, hogy: “Megtettem! Nem tudtam mit csinálok, de azt hiszem megtettem!”

Lil Wayne: 11

Lil Wayne ezt nyilatkozta 2009-ben a Playboynak: “11 voltam, a lány meg 13. Mindenféle társasjátéka volt, amit csak el tudsz képzelni. Szerettem társasozni. A Vigyázz, kész rajz!-al játszottunk és azt írta a táblájára: “Fuck me.” 11 voltam, azt se tudtam, hogy ez a közösülést jelenti. Csak szitokszónak gondoltam és nem értettem, miért átkozódik. Azt mondta: “Akarsz játszani Press Your Luck-ot? (Kockáztasd a szerencséd – szerk.) Nos a játék a szekrényemben van.”

Gardróbja volt, besétált “Arra, arra…” Amikor bementem, ő is bejött, leoltotta a lámpát, leszedte a nadrágom és emlékszem ahogy a csupasz hátsóm a hideg falhoz ér. “Mi a franc?” Mikor próbáltam ellökni, megéreztem, hogy meztelen, úgyhogy visszaléptem és hagytam, hadd csinálja, amit akar.”

George Clooney: 16

Egyszer azt mondta a GQ-nak, hogy 16 évesen vesztette el a szüzességét: “Fiatal voltam, nagyon fiatal, túl fiatal.”

Sebastian Stan: 17 / 18

“Azt hiszem elég későn veszítettem el a szüzességemet. Végzős voltam a gimiben. Úgy értem az késő, nem? Nem tudom. Manapság valószínűleg ősöreg.” – beszélt az első alkalomról Sebastian Stan a The Drop-In with Will Malnati podcastban. “De a Times Square-en a Times Hotelben tettem meg. Ott vesztettem el. Igazából azt mondtam a lánynak, hogy nem vagyok szűz. Mire ő azt válaszolta, hogy ő az, tehát ő is elég sokáig halasztotta. De én csak azért mondtam azt, hogy úgy tűnjek, mint aki tudja mit csinál. Évekkel később elmondtam neki, hogy “Nem. Nem tudtam.””

Ansel Elgort: 14

“14 voltam. Fogalmam se volt mit csinálok és a lánynak se.” – mesélte az Elle-nek. “Még a fényeket se csináltam meg jól. Ezt másképp csinálnám ma már. Fluoreszkáló, fényes hálószobai világítás.”

Katy Perry: 16

Azt mesélte a GQ-nak: “16 évesen vesztettem el a szüzességem egy Volvo Sedan első ülésén, miközben Jeff Buckley Grace című albuma szólt.”

Ashton Kutcher: 15

“15 voltam. Az erdőben egy lánnyal, akivel akkor találkoztunk, mivel az egyik haverom összehozott bennünket” – nyilatkozta a Details-nek 2008-ban. “Az egész ügy két másodpercig tartott. Nagyon fura volt. Két évvel később újra lefeküdtem vele, megmutatni neki, hogy az első előadás csak bénázás volt és megy ez nekem jobban is.”

Macaulay Culkin: 15

“Egyáltalán nem volt undorító vagy fura. Elterveztük.” – beszélte el Anna Faris podcast-jében. Hozzátéve, hogy 15 volt. “Meleg volt és ragadós. Úgy éreztem: “Jézusom, ez fura. Jól csinálom?” Eközben a White Albumot hallgattuk (Beatles – szerk.)”

Anna Faris: 17 / 18

“Végzősként engedélyt kaptunk, hogy ebédszünetben elhagyjuk az iskolát és Chad szülei mindketten dolgoztak, szóval január 7-én azt mondtam neki, hogy el akarom veszteni a szüzességem ebéd alatt. Szóval ezt tettük. És borzalmas volt.”

Chris Brown: 8

Azt mondta a Telegraph riporterének kérdésére, hogy 8 évesen vesztette el a szüzességét. “Ja, tényleg. Ahah.”

Kate Moss: 14

A Love magazinnak mesélte: “14 éves lettem és el akartam veszteni a szüzességem. Csak úgy akartam.”

Chris Martin: 22

Chris a Standardnek nyilatkozta: “Vallási okai voltak… és önbizalmi. Nehezen jöttem ki a lányokkal.”

Courteney Cox: 21

A színésznő idén James Corden műsorában, a The Late Late Show-ban beszélt szüzessége elvesztéséről, azt mondta, akkor 21 éves volt.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Így neveld a sárkányodat 3. - kritika
Következő cikk Elton Johnnak tetszik a Rocketman első előzetese