Testvérlövészek – jegyjáték


UIP-Duna Film jóvoltából premier előtt láthatjátok a Joaquin Phoenix, John C. Reilly és Jake Gyllenhaal főszereplésével készült Testvérlövészek című westernt. Ha partnereddel szívesen ellovagolnál a naplementébe március 27-én, akkor nincs más dolgod, mint felelni az alábbi kérdésünkre. Összesen 5X2 jegyet sorsolunk ki.

Sztori:

Az elismert rendező, Jacques Audiard (Rozsda és csont, A próféta) Patrick DeWitt regénye alapján készült új filmje a westernfilm műfajának újraértelmezése, és veszélyesen, szellemesen és érzelmileg katartikusan járja körbe azt a kérdést, hogy mit jelent férfinak lenni.
1851-et írunk, és Charlie és Eli Sisters (Joaquin Phoenix és John C. Reilly) fivérek és gyilkosok; fiúk, akik egy könyörtelen és ellenséges világban nőttek férfivá. Kezükhöz vér tapad: bűnözők és ártatlanok vére is… és a bandita létformán kívül nem ismernek mást. Az idősebb fivér, a befelé forduló Eli (Reilly) öccsével együtt fosztogat, mégis mer rendes életről álmodozni. A fiatalabb, keményen iszákos Charlie (Phoenix) élvezettel veszi át a főnöki posztot a duó akcióiban. Mindketten egyre inkább megkérdőjelezik és vitatják a másik módszereit.
A Sisters fivérek útja átvezet az északnyugati vidéken, el Oregon hegyeihez, majd egy veszélyes bordélyházba a Mayfield nevű kisvárosban, és végezetül a kaliforniai aranylázhoz. Ez az utazás próbára teszi a halálos családi kötelékeket. De lehet, hogy ezen az úton akadnak rá arra is, ami még megmaradt az emberségükből?

Játék:

Kommentben írjátok meg nekünk kedvenc westernfilmetek címét (itt a cikk alatt kommentben)!

Határidő:

március 25. (hétfő), éjfél

A vetítés helyszíne és időpontja:

Cinema City Allee, 3-es terem, március 27. (szerda), 19 óra

A helyfoglalás az érkezés sorrendjében!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Így festett volna Batman és Flash George Miller elkaszált Igazság Ligájában
Következő cikk Love, Death & Robots 1. évad – kritika