Steven Seagal vigyáz ránk


seagalBő egy hetet kell aludni és elnyűhetetlen Steven Seagal visszatér a tékák polcaira! A történetek önmagukért beszélnek:

seagalgyilkosságba

Gyilkosságba hajszolva

“Ruslan Drachev (Seagal) egykor nagy tiszteletnek örvendő végrehajtó volt egy New York-i székhelyű orosz szervezetnél. Évekkel ezelőtt szakított alvilági életvitelével, hogy békés karriert folytathasson mint regényíró.
Egy nap brutális támadás éri lányát (aki jegyben járt egy könyörtelen orosz riválisa fiával), így Ruslan visszatér vészjósló múltja sebezhető pontjához, hogy fényt derítsen az ügyre…”

DVD-megjelenés: 2009. szeptember 3.

seagal szemben

Szemben a sötétséggel

Az apokalipszis után vérszomjas vámpírok lepik el a Földet, és már csak elvétve találnak maguknak áldozatot. Tagart (Steven Seagal), a kardforgatás mestere egy exkatonákból álló különleges kommandó élén gyilkos küldetésre indul a vérszívók ellen. Túlélők egy maroknyi csapata egy elhagyatott kórházban rekedt, és Tagart az egyetlen reményük, ám ő jól tudja, a fertőzésnek csak egyetlen ellenszere van: a halál. A vámpírokkal való végső összecsapás nem várat sokáig magára, és a tét nagyobb, mint valaha: az egész emberiség túlélése.”

DVD-megjelenés: 2009. szeptember 8.

Ezekben a napokban éppen Robert Rodriguez rendezi az ezerarcú színészt a Machete forgatásán…és ez nem vicc!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Szerelem második látásra - kritika
Következő cikk Ghánai Terminator-poszter megvolt...?

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .