A hülyeség kora ajánló


Jövő héten, ha nincs nagyon más dolgod, léci, mentsd meg a Földet!

Pete Postlethwaite az archivumban 400 jAz aktuális WWF Magyarország hírlevélben találtam egy hivatkozást egy honlapra, amely A hülyeség kora (Age of Stupid) című filmet promózza. Ennek lényege röviden, hogy mentsük meg a bolygót, bővebben, hogy petíciót írjunk alá, szervezzünk közösségi vetítéseket, kövessük őket Tweeteren és Facebookon (ezt megtettem), és a szokásos hasonlók. Mivel az ilyen Greenpeace-es kezdeményezéseket a “kapcsold le a villanyt egy órára”-tól a szelektív szemétgyűjtésig én minden körülmények között támogatom, és erre buzdítalak titeket is, ezen a felületen is javaslom nektek, hogy nézzétek meg A hülyeség kora című doksit. A történet szerint ötven év múlva egy tudós (Pete Postlethwaite – Apám nevében, Sárkányszív stb.) nézi vissza a mai felvételeket és azon töpreng, mégis milyen okból kifolyólag néztük ölbe tett kézzel, hogy a Föld úgy rohad szét alattunk, mint a külvárosi BKV-járatok. (Hát, hova megy a pénz, ugye.)

Az egész felhajtáshoz csatlakoztak már különböző sztárok is, ez nekik nyilván sikk, de ne zárjuk ki, hogy egyik-másik komolyan is gondolja. De ha nem gondolja, az se baj, lényeg, hogy terjeszti. A filmet szeptember 22-én a világ több, mint negyvenöt országában egyszerre mutatják be, nálunk a MOM Parkban. Bár titeket talán jobban érdekel (engem is), hogy ezt követően a szokásos premier-csütörtöktől, szeptember 24-től a Kossuth moziban (1132 Budapest, Váci út 14.) látható folyamatosan.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Moziünnepre írva
Következő cikk Who the f*ck is Tyler Perry?

3 hozzászólás

  1. zsollancskullancs
    2009. szeptember 18. péntek

    már megint nem kaptunk jegyet, ugyhogy nem nézzük veled a lyon meccset, meg a rohadt blogodat sem:) és különbenis madonna legjobb filmje a shanghaji köcsögség

  2. kimball
    2009. szeptember 18. péntek

    Seagalnak kéne szólni…….Ő nem hagyja majd elrohadni a drága szülőbolygónkat……..másodállásban ugyanis harcos Greenpeace aktivista. Szétcsap majd a temérdek légkörromboló multikonszern között. Istenem,milyen szép, ahogy a sok gazember kapitalista fogászati kezeléséről gondoskodik……..

  3. 2009. szeptember 20. vasárnap

    Nekem ezzel a filmmel vannak fenntartásaim, amelyek majd a bemutató után publikusak is lesznek..:) A filmmel van bajom, nem a környezettudatos magatartással.

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .