Bréking: Remekül nyitott az NCIS: Los Angeles


ncislosangeles300Szeptember 22-én startolt a tengerentúlon az NCIS – Tengerészeti helyszínelők spin-offja az NCIS: Los Angeles. A Jerry Bruckheimer-féle A helyszínelők farvizén evickélő sokadik hasonló témájú széria felemás kritikák mellett, de igen jól nyitott: a mostanában sorozatokban feltűnő Chris O’Donnell és LL Cool J főszereplésével készült zsarusorozat első epizódja 18,3 millió nézővel nyitott, szinte hajszálra ugyanannyival, mint a tavalyi év nagy durranása, A mentalista. Egy másik friss sztori is ünnepelhetett, hiszen a vészhelyzetes Julianna Margulies-szel készült dráma, a The Good Wife pilotja másodikként 13,7 millió amerikai nézőt érdekelt.

***

Képregényből sosem elég! Az aranygyártó páros, Alex Kurtzman és Roberto Orci a DreamWorks számára bábáskodik a Xombie című terv megszületésénél. A James Farr comic bookjából tervezett moziban egy zombizsaru küzd a megmaradt emberiség jólétéért – ki hinné? – a gonosz zombik ellen.

***

2011-re van betervezve, de Kenneth Branagh rendező már a háta mögött tudhatja a Thor színészgárdájának legtöbbjét. A címszereplő Chris Hemsworth (Star Trek) mellett ott sorakozik Jessica Biel, Nathalie Portman és Samuel L. Jackson is, most pedig két újabb név került fel a listára: Jaimie Alexander (Watch Over Me; Kyle, a rejtélyes idegen című sorozatok), illetve Colm Feore (Chicago, Riddick – A sötétség krónikája, A felejtés bére), aki eddig szerepeit alapul véve valószínűleg gonosz figuraként jelenik majd meg a vásznon.

***

Száguldó autók után lefejezett ellenfelek! A számtalan mozifolytatást, tévé-, sőt még rajzfilmsorozatot is megélt halhatatlan, Connor MacLeod és rokonsága jövőre feltámadnak haló poraikból. Csak Lin maradhat! A gyártó Summit Entertainment fejesei úgy döntöttek, hogy a két utolsó Halálos iramban-száguldással már bizonyított rendező, Justin Lin élezheti majd A hegylakó legújabb pengéjét. Sokat nem lehet tudni a történetről, de az biztos, hogy hősünk az eredeti klasszikus sztorihoz hasonlóan a skót felföldről indul majd és egy barbár ellenféllel küzdi végig a soha el nem múló évszázadokat. Szereplőkről még nincs hír, de a már nyugdíjas Sir Sean és persze a Queen zenéje azért hiányozni fog!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Blue Bastards
Következő cikk Viszlát, Csöpi

2 hozzászólás

  1. 2009. szeptember 24. csütörtök

    Mi jöhet még? Alig várom, hogy legyen majd Piaci helyszínelők, Pláza helyszínelők,Csillagközi helyszínelők…

  2. 2009. szeptember 24. csütörtök

    Mindjárt kimoderállak!!!

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .