Lüktet a város


Egy poros rapszöveg két sorából négyperces klip született. Ezt váltja ki belőlünk Budapest 2010-ben. Köszönöm a lelkes stábnak! Polgár Andrisnak, kinek volt türelme velem koptatni bakancsát a főváros utcáin, majd órákat szöszölni a vágóasztalnál. A precizitás mesterének, eShuznak (Onódi Roland), kivel éjszakába nyúlóan kerestük a szívtiszta lüktetést. Ferencz Kingának, aki egy tüdőgyulladás dacára is vokalizált nekünk. Bihari Juditkának, ki bevállalt egy terhességet, és míg a barátja fürdött, még a lakásukban is forgathattunk! Balunak a pólót, Anyunak a sztetoszkópót! Nagyapámnak, hogy bízott bennem!

Iratkozz fel ránk!
7OUTUBE

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk SMS könyvbemutató a Puskinban
Következő cikk A bajusz tekintélye

6 hozzászólás

 1. Avatar
  uzsiati73
  2010. október 13. szerda

  jóóóóóó

 2. Avatar
  Hungaroid
  2010. október 14. csütörtök

  Nagyon tetszik a klip, minden elismerésem! Egy kis helyreigazítás: A klip előtt és után Ferenczi Kinga van feltüntetve Ferencz Kinga helyett. Ha ez ki van javítva, részemről úgy kerek de egyébként minden a helyén és a hangulata gondolatba ejtő, magával rántja az embert. Gratulálok!

 3. 2010. október 15. péntek

  @Hungaroid: Teljesen jogos! A “Mi” Kingánk, bizony Ferencz Kinga! Ezért sűrűn elnézést is kértem tőle, a felvezető szövegben sikerült is helyesen írni, de sajna a feltöltött indavideón már nem tudtunk módosítani. Szégyenletes baki…még egyszer elnézést!

 4. Avatar
  Hungaroid
  2010. október 15. péntek

  @”Cheese”: Rendben, gondoltam is, hogy így van. Azt hittem a feltöltött videótokba bele tudtok szerkeszteni és javítani azt. Mindenesetre ez valóban semmit nem vesz el az elkészült mű hangulatából. Ezt csak mint párja észrevételeztem. További sok sikert és sok ilyen jó együttműködést kívánok! 🙂
  Üdv: Ferencz András

 5. Avatar
  marlasinner
  2010. október 20. szerda

  Csizike, nagyon-nagyon szuper lett, hangulatos, szép képek, jó zene, handsome guy 🙂 szóval engem teljesen magával ragadott 🙂 és külön grt a vágáshoz!
  várom a következőt! 🙂

 6. Avatar
  Csaba
  2011. november 20. vasárnap

  Kedvencem! Olyan mintha bevezetne valamit… Lesz folytatás? 😉

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..