Hogy írna a Blikk az új Fliegauf-filmről?


Womb - Méh

womb
Womb - Méh

Megdöbbentő felvételek keringenek a világhálón! VV Rebeka (képünkön) sötét múltjáról hull le a lepel! Többen állítják, a villa depresszióra hajlamos fekete démonja valójában saját ex-pasiját, VV Tomit klónoztatta és szülte meg évekkel ezelőtt. A villalakók megosztottak a témában. VV Judit nehezen barátkozott meg a gondolattal, hogy autóbalesetben elhunyt fiát ilyen istenkáromló módon keltse életre menye, aki szerinte elvesztette józan ítélőképességét. „Ez a nő elvesztette a józan ítélőképességét”-tette hozzá a megtört anya. VV Judit bevallota, kísérteties volt viszontlátni egyszer már elvesztett gyermekét, aki egyben az unokája is.

VV Ralphie párjával ellentétben magába fordulva vette tudomásul a klónozás tényét. „Tökre be vagyok fordulva”-nyilatkozta a sztárapós. „Undorító ez az egész! Soha nem engedem a gyerekeimet ezeknek a zombiknak a közelibe!” – harsogja VV Mellékszereplő, akinek kislánya korábban egy iskolába járt a klónozott férfivel. A feldúlt édesanya kérdésünkre elmondta, neki már régóta gyanús volt, ahogy VV Éva esténként Prince Sexy Motherfucker c. dalát énekelte altatásként a kis Tominak.

A műsor rendezője, VV Bence szerint a villalakók feje felett Demokratesz kardjaként lóg a puskaporos hordó, amin ülnek, vagyis igazi csavaros görög dráma kezd kialakulni. Összefoglaló az eseményekről mától a filmszínházakban.

http://youtu.be/a4hf7sfEwr0

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A trailerek nem azok, amiknek látszanak... (1.)
Következő cikk Szívraktár

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .