A Disney megvette Lucast


star wars meme 4

starwars meme 13Mickey, én vagyok az apád!

Egérkaland egy mennyi-messzi galaxisban.

Amikor először láttam Britney Spears és Madonna közös számát, az első gondolatom az volt, vajon melyikük népszerűségének használ ez jobban – árt kevésbé -, kinél szólalt meg előbb a telefon, azaz kinek van nagyobb szüksége a másikra?

A videoklip végén elcsattanó csókot követte most el a Disney és a Lucasfilm és bár a popdíva nem vásárolta meg végül a pophercegnőt – vagy fordítva -, esetünkben a Miki egeres cég a teljes Lucas birodalom tulajdonosa lett, beleértve George kenyérpirítóját is. Vajon mire számíthatunk ezután?

star wars meme 1

Reméljük, ez a vásárlás mindkettőjük hasznára válik, illetve mi nézők is profitálunk belőle. Minden esetre már javában folynak az előkészületek.

Disneyland kapujában ezentúl Chubakka köszönti a látogatókat Donald kacsával egyetemben, Leia bekerül a Disney hercegnők közé, és a
legújabb Hófehérke feldolgozásban táncoló-daloló ewokokkal telik meg az erdő.

A Disney on ice műsor keretében a rohamosztagosok lábára korcsolya kerül, már dolgoznak a Sithek bosszúja musical változatán és bennfentesek tudni vélik, hogy folyamatosan valamennyi űrhajót lecserélnek a környezetet sokkal kevésbé terhelő seprűkre.

star wars meme 2A StarWars 7. része 2015-ben kerülne a mozikba, ebben egy eltévedt locsolókanna keresné jedi-gyökereit, de állítólag a dinoszauruszok is szerephez jutnának. A főcímdalt a Disney klubban feltűnt Justin Timberlake énekelné. Joda hegyes füleit természetesen lekerekítenék.

Azt nem állíthatjuk, hogy George Lucas nem tud rossz döntéseket hozni, hiszen már a Baljós árnyak is számos Disney jegyet hordoz magán – különös tekintettel Jar Jar Binksre -, elképzelhető, hogy a vásárlás már akkor megtörtént, de csak most jelentették be.  De most tényleg, félnünk kell?

A rajzfilmek alapján nem, ugyanakkor ha a Kutya bajnokra, a 102 kiskutyára vagy a két részt is megért Csiribí-csiribára gondolok, akkor mindenképpen. Sajnos ezt a listát még hosszasan lehetne folytatni. Aztán olyan filmek is kikerültek innen, mint a Tron, a Perzsia hercege, a Narnia, A nemzet aranya vagy éppen a Karib-tenger kalózai sorozat (Jerry Bruckheimer rulez!).

A StarWars-saga 1-3. részei még Lucas által elkövetve is alaposan megosztották a közvéleményt, a Disney ezen már csak javíthat.

Vagy ronthat. Majd meglátjuk.

george

starwars meme 6

toy wars

star wars 7

who is your daddy

star wars disney

darth obi mickey

michael bay

disney

star wars meme 5

han

death star

star wars meme 8

stars wars

229

lucas

wall e 2

starwars meme 14

star wras 7

goofy

mickey jedi

solo

lucasdisney

starwars meme 12

bbantha

21b

mickey

a95

disney wars

7f4

ae8

goofie

8a2

luucas

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Livin' on a Player
Következő cikk Woody Allen, Michael Moore és Kevin Smith már forgatja az új Star Wars epizódot!

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .