Movilfestbudapest kisfilmpályázat


437722296 6401
nevezesMOVILFESTAWARDS (MFA) a mobiltelefonok által felvett audiovizuális tartalmak nemzetközi felülete. A mobiltelefonok elterjedésével bárkiből lehet rendező, forgatókönyvíró vagy színész. Ennek bemutatására adunk lehetőséget, idén harmadik alkalommal, Miami, Tenerife és Ibiza után, Budapesten.
A versenyben való részvétel ingyenes.  Egy alkotó több filmmel, és több kategóriában is nevezhet.

Itt minden
Facebook
Instagram 

A következő kategóriákban nevezhetsz a movilfestbudapestre:

NEMZETKÖZI KATEGÓRIÁK

MOVILFESTAWARDS

Egyszerű film szekció, amibe több műfaj tartozik: vígjáték, dráma,horror, scifi…stb. ezek közül kerül kiválasztásra a LEGJOBB MOBIL FILM amely képviseli
Movilfestawards-ot a világ körül.

Díj
:  a legjobb EME  nemzetközi mobil film díja: egyedi Arany EME  szobor a Kerámikum felajánlásával, részvétel EGY NEVES AMERIKAI FILMFESZTIVÁLON, Alcatel One Touch okostelefon, Emoov NANO kézi stabilizátor mobil készülékekhez.

MOVILIVE

Dokumentalista formátum, híradás vagy riport, tényfeltárás vagy fikciós cselekmény.

Díj: 
egyedi Fehér EME szobor a Kerámikum felajánlásával, Alcatel One Touch okostelefon, Emoov NANO kézi stabilizátor mobil készülékekhez.
MOVILFESTEXPERIMENTAL

Formabontó, szabályokat feszegető, audiovizuális nyelvezet, elbeszélő mozi, források szabad használata, az érzések esztétikus, művészi kifejezésére,
bemutatására.
Díj: egyedi JEANS EME szobor a Kerámikum felajánlásával, Alcatel One Touch okostelefon, Emoov NANO kézi stabilizátor mobil készülékekhez.

MOVILFESTSPOT 

A film koncepciója nem az eladásra való ösztönzés, hanem, hogy bemutassa a DEVERGO által képviselt filozófiát és életmódot célközönségének (20-40 év között). A film fő motívuma: FARMER, mint életstílus.

A film főszereplői olyan fiatalok, akik szerelemről, randizásról, nyaralásról, extrém sportról,társasági életről, ökológiai programról mesélnek, amelyek összefonódnak a FARMER életstílusának pozitív élményeivel.

  • A filmnek min. 20 másodpercnek max. 30 másodpercnek kell lennie
  • A filmben NEM KELL, hogy DEVERGO termékek szerepeljenek, de NEM LEHET megmutatni benne más márka logóját vagy mottóját, utalás sem lehet benne a DEVERGO márkán kívül más márka felé.
  • A film végén meg kell jeleníteni a DEVERGO logóját (letölthető: www.movilfestbudapest.com )
  • A kategória győztese készpénz nyereményben részesül és a nyertes filmet a DEVERGO korlátlanul felhasználhatja.
  • DEVERGO-nak minden joga megvan ahhoz, hogy a filmet egyes részeiben vagy teljes egészében, nyomtatott vagy elektronikus formában, nyilvánosan vagy privát módon korlátok nélkül felhasználja, esetleg saját termékeivel a film egy teljesen új változatát készítse el.
  • Azt javasoljuk, hogy ha a film nem angol nyelven készül el, akkor angol felirattal rendelkezzen.
  • Minden egyes benyújtott film a movilfestawards katalógusába kerül, mely rendelkezik a feltételekkel és a fesztivál általános jogaival.
  • A rendező vállalja a felelősséget és ebben az esetben harmadik felet nem kérhet fel követelés vagy díjazás miatt, így a rendező a film egyetlen felelőse és ez az egyetlen lehetőség, hogy jogokat kaphasson a filmhez (zene, kép, ….stb.).
  • FIGYELEM: zenei hang rögzítéséhez szerzői jog engedélyezése szükséges.

 Díj: egyedi JEANS EME szobor a Kerámikum felajánlásával, 2.000 € pénzjutalom, egy váltás Devergo ruha.

NEMZETI KATEGÓRIÁK

az ÚJ NEMZEDÉK támogatásával

Magyarország: ahol jó lenni, ahova jó menni

Magyarország az elmúlt években felkerült a legkedveltebb turisztikai úti célok térképére. Természetesen számunkra eddig sem volt nagy titok, hogy mennyi természeti és kulturális kincset rejt ez az ország. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen élmények, helyek, ízek, hangulatok határozzák meg a Te Magyarországodat.

Az életem a munkám a munkám az életem

Az Új Nemzedék Jövőjéért Program idei ifjúságkutatása rávilágított arra, hogy a mai fiatalok pályaválasztásakor sokkal inkább motiváló tényező a jövőbeni munkakör érdekes és szórakoztató mivolta, mintsem   a  jövedelem  mértéke. Ha munkád egyet  jelent a

hobbiddal, és ezt szeretnéd másoknak is megmutatni, akkor ezt a pályázatot Neked találták ki!

  • A nevezett filmeket mobil eszköz ( mobil telefon, tablet, vagy webkamera ) használatával kell rögzíteni.
  • A filmeket szerkeszteni a felvételre használt mobil eszköz külső egységével lehet.
  • A filmek hossza 1 és 8 perc között lehet.
  • Javasoljuk, hogy amennyiben a film nem magyar nyelven készül, magyar felirattal rendelkezzen.
  • Minden egyes benyújtott film a movilfestawards katalógusàba kerül, mely rendelkezik a feltételekkel
    és a fesztivál általános jogaival.

FIGYELEM: Ebben a két kategóriában csak magyar állampolgárok es határon túli magyarok pályázhatnak.Díj:  egyedi EME szobrocska a Kerámikum felajánlásával, Csepel kerékpár, egy este luxus  (luxusautó+sofőr+ 2 fős vacsora) a Europecar felajánlásával.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (8.)
Következő cikk Disneyland és Hollywood összemixelve és újragondolva