Szeretnél egyedi moziplakátokat a faladra?


Trónok harcaEgyik Olvasónk osztja meg veletek ezt a lehetőséget, hátha többeket is érdekel. Szuper fan made plakátok (Trónok harca, Mad Max, Mátrix, Drive…), a baj az, hogy mi tíz alatt nem tudnánk megállni.

“Vietnámból még épp hogy nem kereskedelmi mennyiségben rendelek posztereket, hogy felmérjem velük az itthoni piacot. Ezek csakis minimál és/vagy fanmade poszterek melyek itthon nem kaphatóak. Kinyomtatni ugyan bármit ki lehet, de ezek a poszterek egyedi préselt trópusi fapapírra vannak nyomva. A papír minősége nagyban függ az időjárástól, melyet szakemberek préselnek, és nyomtatnak nem pedig sorozatgyártó gépek. A szerzői jogvédelem azt a térséget nem nagyon befolyásolja, nem úgy mint minket, ezért lehetséges ilyen széles körben ezeket ott megvásárolni.

Itt van hát az egyedülálló lehetőség, hogy különleges poszterrel legyél gazdagabb!

Az alábbi PDF tartalmazza a megrendelhető árukat, melyek B4es méretűek, s rajtuk a kép pedig A4 es. (Mad max és Trónok harca az utolsó oldalakon található)
ppp-2 (1)!!!!

Csak ez az egy méret kapható. Minden darab ára 3000 Ft. Ezt nem kell kifizetned előre, megrendelem neked, megérkezik és te még mindig eldöntheted a kezedben fogva, hogy kell, avagy sem.

Három darab vásárlása esetén a három együtt csak 7000 Ft! Ha ötöt vagy többet kérsz, a darabár már csak 2000 Ft.

Rendelni úgy tudsz, hogy a csacsa222@gmail.com email címre elküldöd a pdf-ből kimásolt képeket, hogy mennyiből hány darab kell, és a nevedet. Ha bármi kérdésed van, szintén itt fordulhatsz hozzám.

Nem kell megijedni, csúcsminőségű és egyedi produktum kerül ki a kezük alól, illetve a jogsértés esete sem áll fent ilyen kis példányszámban. És ajándéknak sem utolsó!

Szép napokat, jó nézelődést!”

Csacsa

1.2.3.4.5.67.789Disney-Movie-Minimalist-Poster-disney-31391524-1280-1811 drive Matrix Ghostbusters

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Monty Everest
Következő cikk A hét röhögései (104.)