A Ti mozitok (18.) – A Moth – A Molyember Incidens


MothMoth poster 2016Ti forgattátok, Mi megosztjuk. Ti kritizáltok, Mi lelkesítünk. Szerencsére nem először kaptunk Tőletek kisfilmet, így azt gondoltuk, hogy érdemes beindítani a sorozatot.
Nem csinálunk mást, csak próbálunk a kész mozinak nagyobb nézőközönséget toborozni. Nincs előzsűrizés, nem kommentáljuk, ez most egy virtuális tesztvetítés, ami után következhet a Ti véleménynyilvánításotok. Persze nem hollywoodi büdzsével dolgozó stábokról van szó, amikor még a lelkesedés pótolja az igazi profizmust, így inkább az építő hozzászólásokat várják az Alkotók.
Bátran küldjetek Ti is (e-mail: info@hetediksor.hu), ha vállaljátok a megmérettetést! Műfaji megkötés nincs, ha lehet azért 15-20 percnél ne legyen hosszabb (és beágyazható linkeket, mert nincs tárhelyünk)!
Próbálunk rendszeresen jelentkezni, Tőletek függ milyen sűrűn.

Gál Sándortól, A Moth – A Molyember Incidens című új horrorfilm co-producerétől és egyik vágójától kaptuk meg, ennek a készülő mozinak a friss előzetesét. Független filmesek közösen összeállva, részben önerőből, részben közösségi finanszírozással hozták tető alá a produkciót, rendezők: Elekes Gergő és Gallai József.Moth 3

https://www.facebook.com/moththemovie/?fref=ts

http://moththemovie.com/

http://www.imdb.com/title/tt4482572/

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A viszony (The Affair) 1. évad - kritika
Következő cikk 007 Spectre – A Fantom visszatér