Chris Hemsworth szerint ő lenne a tökéletes női James Bond


Képkivágás 1

Daniel Craig már több mint 10 éve kelti életre James Bondot, nemrégiben pedig az is kiderült, hogy valószínűleg a 25. film kedvéért is újból méregdrága öltönyt húz majd és még egyszer biztosan eljátssza a nőcsábász, martini ivó titkosügynök szerepét. De azt be kell látnunk, hogy az 50 fele közelítő színész hivatali ideje lassan lejár, így már a következő színész körüli spekulációk is beindultak és sok hírességnek konkrét véleménye van arról ki lehetne a következő Bond. A Thor: Ragnarök főszereplője, Chris Hemsworth nemrégiben meg is osztotta befutójának kilétét, amely elég érdekesnek és újszerűnek hat: szerinte a tökéletes jelölt Charlize Theron lenne a 007-es eljátszására, ugyanis elképesztő kaszkadőr képességekkel rendelkezik a színésznő:

Ő testesíti meg mindazt ez erőt, eleganciát és nemességet amely ehhez a karakterhez szükséges. Ő nagyon okos és fizikailag is képes minderre. Dolgoztam vele a Hófehér és a vadász forgatásán, néztem ahogy a harcjelenetekben magassarkú cipőben, 8 láb hosszú ruhában csinálja végig mindezt, lenyűgöző volt.

Bár Hemsworth Theront nevezte meg favoritjának, a döntése biztosan nem volt véletlen, hiszen a színésznő főszereplésével hamarosan érkezik az Atomszőke kémfilm, ahol Theron játssza az MI6 ügynökét. Mindenesetre a színésznőtől nem áll messze az akciózás, ugyanis az Atomszőke tréningeibe annyira belevetette magát, hogy elrepedt néhány foga, majd a szájsebészeten kötött ki. Legújabb filmjének az előzetesét elnézve egyértelműen jó Bond válna belőle, és csak remélni tudjuk, hogy ha eljön a női változata kedvenc ügynökünknek, akkor nem jár úgy mint az 1995-ös Showgrils filmmel, ahol Elizabeth Berkley elhappolta előle, az azóta hírhedté vált főszerepet:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hóember trailer magyarul: Michael Fassbender rideg sorozatgyilkost kerget
Következő cikk Valerian és az ezer bolygó városa - Megosztó gyöngyszem