Jöhet A Simpson család – A film folytatása


Képkivágás 12

Egy friss interjúban A Simpson család régi készítői, Al Jean és David Silverman beszéltek Homerék újbóli nagyvásznon való felbukkanásáról. A dolgok pedig pozitívnak tűnnek.

Gondolnád, hogy az első A Simpson mozifilm óta már eltelt 10 év? Hihetetlen de így van, az Entertainmnet Weekly-nek az évforduló alkalmából elárulta Jean író-producer és Silverman rendező, hogy szeretnék, ha összejönne a folytatás, de a közeljövőben még biztosan ne számítsunk rá. A legnagyobb nehézséget az okozza, hogy akik a filmen dolgoznának, azok párhuzamosan a sorozatot is készítik, így nehéz összeegyeztetni a dolgot. Illetve a készítők azt is elárulták, hogy semmiképpen sem szeretnék csak a bevétel miatt megcsinálni, sokkal inkább a minőségre mennének rá, ha nincs egy nagyszerű ötletük, akkor felesleges lenne belevágni.

Jean azt is elárulta, hogy néhány évvel ezelőtt egy olyan epizódot adtak le a TV-ben, amely eredetileg a mozifilm folytatásának alapját képezte volna. Eszerint a Simpson családot Kang és Kodos elrabolják, majd a Rigel 7 nevű bolygójukra viszik őket. Ezt az ötletet eredetileg a 24. évad közben kezdték el fejleszteni, mint potenciális filmötletet.

A Simpson – A film 2007-ben összesen 527 millió dollárt hozott világszerte, viszonylag kis költségvetésből, összesen 75 millióból téve mindezt. A közönség és a kritikusok egyaránt jól fogadták, a Rotten Tomatoes oldalon jelenleg is 88%-on áll, így nem csoda hogy a FOX szívesen folytatná a Springfield sárga lakóinak kalandjait a nagyvásznon. De mindez addig nem fog megtörténni, amíg a show mögött álló kreatív csapat rá nem bólint.

Az információkat a movieweb.com oldalon megjelent hír alapján vettük át.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hangeffektek eredete
Következő cikk Szuperhős ölébe ültetve a gyerek is nagyobb biztonságban van