Íme az első videófelvétel Rami Malekról, mint Freddie Mercury


Ahogy arról már beszámoltunk gőzerővel folyik a Freddie Mercury életrajzi filmjének forgatási munkálatai, nemrégiben megtudtuk a rendező és a Queen tagjait megformáló személyek kilétét is. Az Entertainment Weekly-nek köszönhetően a frontembert alakító Rami Malekról is érkezett egy kép, ahol Freddy Mercury-ként vehettük szemügyre, most pedig az első felvételen is megcsodálhatjuk őt az énekes bőrében. Ha eddig voltak is kétségeink, a rémisztő hasonlóság mindet eloszlatta bennünk.

21317578 1413791325335342 3542465500969423184 n
Rami Malek Freddie Mercuryként

Bár a külső hasonlóságok lenyűgözőek, egy képből nem vonhattuk le a következtetést, hogy a Mr. Robot sztárja képes lesz e méltó módon életre kelteni a legendás énekest. A Bohemian Rhapsody címen készülő filmbe most bepillantást nyerhetünk, köszönhetően Jake Salazarnak, aki egy másfél perces felvételt tett közzé az egyik készülő jelenetből. A videón nem mást, mint a kultikus Live Aid monumentális koncert megidézését láthatjuk, melyből két dolgot szűrhetünk le: A direktor, Bryan Singer állítása igaznak bizonyult, amikor is azt mondta, hogy a valósághoz hűen fogja újrateremteni a Queen koncertjeit, illetve, hogy Malek gesztusaiban és apró mozzanataiban is tökéletes és rémisztő tükörképe lesz Mercury-nak, így már nem bánjuk Sacha Baron Cohen visszalépését a szereptől. A videóban az 1985-ös eredeti fellépés felvételei is láthatóak, melyből azonnal kiszúrjuk, hogy még a legapróbb lépés, kézmozzanat és fénytechnika is tökéletes mása a 32 évvel ezelőtti koncerten látottaknak.

A Bohemian Rhapsody-ra 2018. december 25-ig kell várnunk, ekkor mutatják be a tengeren túlon. A felvételeket látva, már alig várjuk, hogy Rami Malek életre keltse Freddie Mercury-t.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A gyurma Rick és Morty filmklasszikusokat parodizál
Következő cikk Retro űrmelltartó – avagy divattörténeti kisokos sci-fikhez - 3. rész