Képek és információk az X-akták 11. évadáról


borito 27

A természetfeletti tapasztalatok körbejárására és megfejtésére alakult X-akták csoport eddig 208 epizóddal és két filmmel adott hitet rajongóinak. Jelenleg a 11. évadhoz forgatják az összesen 10 epizódot Vancouverben. Miután a 2016-os hat részes visszatérése a sorozatnak nem sikerült valami jól, 2018 elején ismét megpróbálják jó irányba terelni a sci-fi drámát, David Duchovny hívőjével és Gillian Anderson szkeptikusával. Az epizódokból most megleshetünk néhány képet, Chris Carter producernek köszönhetően, melyeket az Entertainment Weekly oldalán közöltek le, néhány érdekes információval együtt.

Amit eddig tudunk az új évadról, hogy Mulder és Scully még közelebb kerülnek egymáshoz, amely egy intenzív utazással ér majd fel számukra. A 10. évadban több szörny és furcsa lény felbukkant, ezek  a következő évadban egyetlen szállá állnak össze, ugyanakkor a sorozat tónusa is ezzel együtt változik. A sötét humoron kívül képbe kerül az időbeni ugrálás is, új szereplőként Barbara Hershey is csatlakozik a történethez, a showrunner azt is elárulta vele kapcsolatban, hogy a vörös haja csak puszta véletlen és nem Scully múltbéli megformálóját fogja életre kelteni.

kép 1

kep 2 7

Reméljük színvonalasabb lesz a 11. évad, mint a múltkori, egy biztos Mulder és Scully még mindig nem bízhatnak senkiben, egyelőre hivatalos premierdátummal még nem rendelkezik, de valószínűleg 2018 tévés szezonjában térhet majd vissza a képernyőkre. Ti várjátok az új évadot? Hogy tetszett az előző?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Viszály: Bette és Joan - kritika
Következő cikk A legjobb Ryan Gosling alakítás, amit soha nem fogsz látni moziban