Újraindítják a Magnum sorozatot


borito 23

A CBS visszahozza Tom Selleck 1980-as klasszikus sorozatát, a Magnumot. A megújult magánnyomozó történetét a Hawaii Five-O írói, Peter Lenkov és Eric Gugenheim jegyzik majd, míg a produceri székben a Feketelista széria producerei, John Davis és John Fox foglal helyet.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint, a megújuló történetben Thomas Magnum Afganisztánból visszatért ex-Navy SEAL (az amerikai haditengerészet különleges műveleti alakulata) tagként felhasználja katonai képességeit, hogy magánnyomozóként olyan eseteket göngyölítsen fel, amiket senki sem vállalt. Ebben segítségére lesznek Theodore Calvin, Orville “Rick Wright” és a volt MI: 6-es ügynök, Jonathan Higgins. Magnum, a humorral fűszerezett kalandjai során szembesül a háborúból visszatért, traumát szenvedett katonák társadalomba való beilleszkedési problémáival.

Az is biztos, hogy Tom Selleck állandó szereplőként nem bukkan majd fel a sorozatban, ugyanakkor vendégszereplőként biztosan viszontláthatjuk. A címszereplőt alakító színészről sincs még információ, de alaposan fel kell kötnie a nadrágját, ha Selleck bajuszának a nyomába akar majd érni. Reméljük a Magnum főtémáját nem modernizálják túlzottan, így a retró hangulatot biztosítva.

Az 1980-tól 88-ig futó, összesen 162 részes eredeti Magnum bár bővelkedett a humorban, tulajdonképpen brutális sorozat volt, amiben a magándetektív jó szándékú segítsége során összesen 66 ember halt meg. Kíváncsian várjuk, hogy a CBS által újraindított sorozat folytatja e majd ezt a hagyományt:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (213).
Következő cikk Megérkezett Daniel Day-Lewis utolsó filmjének előzetese