A Csengetett, Mylord? szereplői eljönnek a budapesti közönségtalálkozóra


borito 4

Hatalmas az összefogás a Csengetett, Mylord? közönségtalálkozója körül, a rendezvényre már több, mint egymillió forintot gyűjtöttek a rajongók. Az érdeklődőknek július 18-ig van lehetőségük utalni, a részvételhez szükséges összeg minimuma ötezer forint. A szervezők már hat szereplőtől kaptak ígéretet a részvételre, így ha minden a terv szerint halad szeptemberben Susie Brann (Miss Poppy), Catherine Rabbett (Miss Cissy), Amanda Bellamy (Rose), Michael Knowles (Mr. Teddy), Jeffrey Holland (James) és Perry Benson (Henry) is Magyarországra látogat.

Szeptember 22-én lehet Magyarország első Csengetett, Mylord? közönségtalálkozója, a népszerű brit sorozat 30. évfordulója alkalmából. A rendezvény közösségi finanszírozású (ide kattintva tudtok beszállni a gyűjtésbe) a megvalósításához pedig hárommillió forintra van szükség, ezért csak azok vehetnek részt rajta, akik minimum ötezer forinttal támogatják a szervezést.

A találkozó részleteit az ország legnagyobb Csengetett, Mylord? Facebook csoportjában lehet követni, június 19-óta több mint 1 millió forintot gyűjtöttek. Az adományokon kívül a szervezőkhöz számos felajánlás érkezik: a színészeknek ingyenes reptéri transzfert, szállást és városnéző túrát is biztosítanak a sorozat rajongói.

Nagyon jó azt látni, hogy nemcsak pénzzel támogatnak az emberek. Mindenhol vannak Csengetett, Mylord? rajongók,  ennek köszönhetően már most súlyos százezrekkel csökkent a célösszeg. Az egyik legpatinásabb Andrássy úti szálloda igazgatója ingyen biztosít szállást a színészeknek, az egyik legnagyobb magyar könyvkiadó pedig ajándékcsomagot állít össze nekik, ráadásul több médium is beállt már a szervezés mögé.  A színészekkel folyamatosan kapcsolatban vagyunk, akik nagyon várják és készülnek a találkozóra, úgy néz ki nem okozunk nekik csalódást”

– mondta el Szijj András, a közönségtalálkozó egyik főszervezője.

A Mr. Twelvetrees-t alakító James Holland  videóüzenetet is készített a magyarországi rajongóknak:

Mi mindenképp ott leszünk, a gyűjtéshez itt tudtok csatlakozni: https://www.goood.hu/gyujtes-d75ziuu0lr

forrás: Szijj András, a közönségtalálkozó szervezője

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Szupercella 2: Hades − kritika
Következő cikk 1 másodperc az összes Szomszédok részből