Balhé az Oscar-gála körül: Kevin Hart mégsem vállalja a házigazda szerepét


hart

Alig 11 héttel a filmvilág legrangosabbnak tartott díjkiosztója, az Oscar előtt házigazda nélkül maradt a gála, ugyanis Kevin Hart visszamondta a lehetőséget.

Ahogy arról szerdán mi is beszámoltunk, az Akadémia a komikust és filmsztárt választotta a 2019. február 24-én megrendezésre kerülő 91. díjátadó házigazdájának. Hart mégsem örülhetett sokáig a régóta várt titulusának, ugyanis a közösségi felületein közel 10 évvel ezelőtt közzétett homofób bejegyzéseit előkaparta az internet népe.

Bár a színész egy videóban próbálta magyarázni a bizonyítványát, ez csak olaj volt a tűzre.

Srácok, közel negyven éves vagyok. Ha nem hiszitek el, hogy az emberek képesek változni és fejlődni ahogy idősödnek, akkor erre nem tudok mit reagálni. Ha azt akarjátok, hogy valaki folyamatosan a múltja miatt vezekeljen, nem én vagyok a ti emberetek.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stop looking for reasons to be negative…Stop searching for reasons to be angry….I swear I wish you guys could see/feel/understand the mental place that I am in. I am truly happy people….there is nothing that you can do to change that…NOTHING. I work hard on a daily basis to spread positivity to all….with that being said. If u want to search my history or past and anger yourselves with what u find that is fine with me. I’m almost 40 years old and I’m in love with the man that I am becoming. You LIVE and YOU LEARN & YOU GROW & YOU MATURE. I live to Love….Please take your negative energy and put it into something constructive. Please….What’s understood should never have to be said. I LOVE EVERYBODY…..ONCE AGAIN EVERYBODY. If you choose to not believe me then that’s on you….Have a beautiful day

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés,

Néhány órával később újabb videót tett közzé az eset kapcsán, ahol szintén maga ellen uszította a rajongóit, mivel ahelyett, hogy szimplán elnézést kért volna, kihangsúlyozta, hogy az Akadémia arra kéri kérjen bocsánatot máskülönben új házigazdát keresnek a gálának.

Kihagynám a bocsánatkérést. Ennek az az oka, hogy már nem egyszer beszéltem erről. Nem ez az első, hogy ez előkerül…Elmondtam már ki vagyok most és ki voltam régen. Ezek megtörténtek. Nem fogok állandóan a múltban élni, mikor már magam mögött hagytam és teljesen más irányba tartok az életben.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I know who I am & so do the people closest to me. #LiveLoveLaugh

Kevin Hart (@kevinhart4real) által megosztott bejegyzés,

Végül Hart jobbnak látta, ha megelőzi az Akadémia reakcióját és Twitteren bejelentette, hogy lemond a gála vezetéséről, majd teljesen érthetetlen módon még az LMBT-közösségtől is bocsánatot kért, amit ha már a legelején megtesz, akkor valószínűleg a rajongóit sem akasztja ki, miközben a nem kis megtiszteltetéssel járó Oscar-gála levezénylését is végig vihette volna.

Lemondok az idei Oscar-gála vezetéséről… Azért, mert nem akarok őrületet egy olyan estén, amikor tehetséges művészeket kéne ünnepelnünk. Elnézést kérek az LGBTQ közösségtől a múltbéli sértő kijelentéseim miatt, sajnálom, hogy megbántottam őket.

Az Akadémia még nem reagált az esetre, az idő viszont szorítja őket, így mielőbb találniuk kell egy új házigazdát. Feltehetőleg akad egy listájuk a jelöltekről, amiről sürgősen választani kell valakit.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kihirdették az idei Golden Globe jelöltjeit
Következő cikk Befutott a Trónok harca záró évadának első kedvcsinálója