Egy karácsonyi hír, amire minden magyar büszke lehet


suh

Ötvenezredik belépéséhez érkezett az ország első akadálymentes edzőterme, a SUHANJ! Fitness. A fogyatékkal élők és épek számára egyaránt nyitott edzőterem munkatársai emlékezetes módját választották, hogy minél több honfitársunkhoz eljuttassák a jó hírt.

Pontosabban egy karácsonyi filmes utalással megspékelt videóval, amit a filmes rajongóknak és a szociálisan érzékeny olvasóknak is kár lenne kihagyniuk.

Igazából SUHANJ!

🎄🎀🎄 Nincsen karácsony Igazából… nélkül. 🎄🎀🎄 Az 50.000-dik vendégbelépéshez érkeztünk az ország első akadálymentes edzőtermében, a SUHANJ! Fitnessben. Kérünk titeket, hogy megosztásaitokkal, lájkjaitokkal és adományaitokkal adjatok egy kis lendületet a fogyatékkal élő gyerekeknek szervezett 2019-es edzéseinkhez, itt: www.suhanj.hu/50000 Köszönjük.

Közzétette: Suhanj! Alapítvány – 2018. december 11., kedd

Az Igazából SUHANJ! kisfilm különleges csavarral indul, a Love Actually mozi Juliet-jét (Keira Knightley) Londonban élő magyarként mutatja be. Ezzel utalva rá, hogy az edzőteremre minden magyar büszke lehet szerte a világban. Az 50.000-es vendégszám önmagában is megsüvegelendő volna egy 2 éve működő edzőteremnél, nemhogy egy olyan intézménynél, ami nagy számban fogad fogyatékkal élőket is. A SUHANJ! Fitness statisztikái szerint a vendégek 23%-a él valamilyen fogyatékkal (többségében kerekesszékes, látássérült vagy művégtaggal élő). Az egész Európában egyedülállónak számító edzőtermet szeptemberben még András york-i herceg is meglátogatta, aki elismerő szavakkal méltatta.

A SUHANJ! Alapítványnak egyébként nem ez az első akciója, amikor kartonpapírokat hív segítségül, hogy beszámoljon a tevékenységéről. Pont egy éve egy vicces facebook-posttal tarolták le az Internetet. Azt az akciót utólag a hazai segítő szakma legnagyobb presztízsű elismerésével, Civil Díjjal jutalmazták: „Az Év legsikeresebb adománygyűjtése” kategóriában. A SUHANJ! Fitnessnek 2017-ből is van hasonló kitüntetése, akkor „A Legnagyobb Hatású Civil Projekt” kategóriából.

Az ötlet és a kivitelezés ennél a kartonpapíros gegnél is megsüvegelendő. Az egész viszont akkor ér majd igazából valamit, ha a videó megtekintői támogatóként is a SUHANJ! mellé állnak. Csak így tudják ugyanis folytatni a 2017 óta zajló különleges csoportos edzéseiket, ahol speciális iskolákban tanuló fogyatékkal élő gyerekeket fogadnak szakedzők vezetésével ingyenesen. Az adományokat az 50.000-dik vendégbelépés alkalmából létrehozott kampányoldalukon várják, úgyhogy ha tehetitek mindenképpen támogassátok őket akár egy kisebb összeggel is ide kattintva.

A Suhanj! Alapítvány 2,5 millió forintot szeretne összegyűjteni, aminek a 43%-a, vagyis egymillió hetvenkétezer forint már összejött a támogatóknak hála.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Már forog a Macskák mozifilm, íme az első hivatalos forgatási fotója
Következő cikk Kit Harington Fogatlannal közös mókás meghallgatását is láthatjuk végre