Hivatalos leírást kapott a Toy Story 4. története


toy

A Pixar hivatalos leírást adott a nyáron érkező Toy Story 4. történetéről, melyben a visszatérő Tom Hanks és Tim Allen hangjai mellett Keanu Reeves, Jordan Peele és Keegan-Michael Key is megszólaltat majd egy-egy új karaktert.

Bár eredetileg a stúdió atyaúristene, John Lasseter rendezte volna Andyék újabb visszatérését, a zaklatási botrányok miatt végül az Agymanók forgatókönyvírója, Josh Cooley került a helyére. Ez azt is jelentette, hogy az eredetileg beharangozott cselekmény, mely szerint kedvenc játékfiguráink Bo Peep, a pásztor-baba keresésére indulnak, teljesen megváltozott.

A friss hivatalos leírás szerint a készítők újragondolták a befejező résznek szánt Toy Story 4. szinopszisát és annak középpontjában immár egy identitászavaros új játék áll. Bonnie a Forky nevű, kissé sem játékra hasonlító (egy feltuningolt kanál) figurával bővíti a csapatot, aki hiányosságaival pontosan tisztában van. Woody-ék annak érdekében, hogy rájöjjenek mit is jelent valójában játéknak lenni, ismét a külvilág felé veszik az irányt, majd egy karneválon kötnek ki, ahol elképesztő kalandokba keverednek.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (277.)
Következő cikk Chris Pratt űrhajósnak állt