Johnny Depp rágalmazásért beperelte volt feleségét


joh

Johnny Depp amerikai filmszínész rágalmazásért beperelte volt feleségét, Amber Heard színésznőt – írta a BBC.

Decemberben a The Washington Post egy cikkében Heard arról vallott, milyen következményekkel kellett szembenéznie, amiért az őt ért párkapcsolati erőszakról beszélt. Depp a beadott dokumentumok szerint “sosem volt erőszakos Hearddel” és az ellene felhozott vádak “egy jól kidolgozott álhír” részét képezik, mely az exfeleség karrierjét akarja előmozdítani. A Golden Globe-díjas sztár ezért most 50 millió dolláros (14 milliárd forint) kártérítést követel az Aquaman sztárjától.

Heard először 2016 májusában, egy évvel a házasságkötés után vádolta meg Deppet párkapcsolati erőszakkal. A bíróság távoltartást rendelt el, ami végül a 2017-es válásukhoz vezetett.

A The Washington Postban közölt cikkben Heard nem nevezi meg a színészt, de leírja, min ment keresztül, amikor a párkapcsolati erőszak ellen szót emelt. Azt írta, nem kapott meg egy filmszerepet, egy nagy divatmárka is megvált tőle, valamint tanúja volt, “hogyan védik az intézmények az erőszakkal vádolt férfiakat”.

Depp szerint a cikk “azon a feltételezésen alapul, hogy Heard párkapcsolati erőszak áldozata volt, ahol Depp követett el erőszakot ellene”, a filmsztár azonban azt állítja, a nő volt az elkövető. A dokumentum szerint Depp az erőszakvádak miatt esett el a lehetőségtől, hogy ismét eljátszhassa egyik legnagyobb sikerét, Jack Sparrowt A Karib-tenger kalózai újabb folytatásában.

(mti)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Befutott a Rózsa neve sorozatváltozatának első előzetese
Következő cikk Így tisztelgett Ryan Reynolds John Candy előtt - videó