Így festett volna Batman és Flash George Miller elkaszált Igazság Ligájában


bor 13

Mielőtt Zack Snyder tető alá hozta volna a DC hőseinek közös filmjét, az Igazság Ligáját, jó egy évtizede az álomgyár már dolgozott a projekten. A film olyannyira előrehaladott állapotban volt, hogy kész forgatókönyvvel, koncepciós rajzokkal és meghatározott büdzsével rendelkezett, aminek elkaszálása azért is különösen fájó mert George Miller dirigálta volna.

A Justice League Mortal címet viselő projekt nemrég nyilvánosságra hozott koncepciós rajzai a karakterekről pedig csak tovább erősítik ezt az érzést. Ezeken az Armie Hammer- és az Adam Brody-féle Batman és Flash kosztümjét csodálhatjuk meg. Egyébként a denevérember gúnyája már készen állt a bevetésre, amiről maga Hammer beszélt:

Ó, igen, igen, igen. Megcsináltak egy működőképes ruhát, melynek külön hidraulikája és mikrofonrendszere volt. 100%-os volt a funkcióit tekintve.

 

A Mortalban Jay Brauchel alakította volna a főgonoszt, míg D. J. Cotrona Supermant, és Megan Gale Wonder Womant. Brauchel szerint a film egyik brutális csúcspontja lett volna, amikor az agymosott Superman nekifeszül A Csodanőnek, ami olyan akciót kínált volna, amire még nem volt példa. Nos, ezt már valószínűleg sosem láthatjuk, úgyhogy kénytelenek vagyunk beérni a koncepciós rajzokkal.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Ismerd meg a mozis poszterek árulkodó színhasználatát
Következő cikk Love, Death & Robots 1. évad – kritika