Végjáték jegyeket tessék! Most csak 5000 dollár!


bo

A héten a tengerentúlon és idehaza is megindultak a jegyelővételek a Bosszúállók: Végjáték első vetítéseire, ami  iránt akkora volt az érdeklődés, hogy a szerverek mind a két esetben azonnal behaltak. Természetesen akadtak talpraesett vásárlók, akiknek a kibervilágvége hangulatot idéző őrület kellős közepén megszólalt a kivételes üzleti érzékük, így a  megszerzett “Szent Grállal” felérő jegyeiket meghirdették az eBay-en, hátha egy pórul járt fanatikus lecsap rájuk.

2

Aki azonban alulmaradt az online rohamban és utólag szeretné beszerezni a jegyét Amerikában, annak alaposan a pénztárcájába kell nyúlnia, ugyanis a piaci rést felfedező eladók aranyárban mérik becses kincsük értékét. Akad olyan hirdetés az internetes aukciós oldalon, amiben négy jegyet 5000 dollárért (kb. 1,4 millió forint) hirdetnek, a jó hír, hogy ajándékként állják a popcornt és az üdítőt. A kevésbé kapzsi üzletemberek azonban kevesebbel is beérik, így ha szemfülesek vagyunk, akkor utólag 50-900 dollár között is beszerezhetjük őket. Természetesen a legtöbb esetben az ár nem tartalmazza a szállítás költségét, így azt külön számolják fel, de hát, ha 5000 dollárt kifizet valaki, az az 5 dollár pluszba már semmiség a jegyekért.

1

Ha azt hiszed, hogy nincs az az idióta, aki lecsapna egy ilyen ajánlatra, akkor most ki kell, hogy ábrándítsunk, ugyanis a napokban egy 700 dollárért meghirdetett páros jegy az Ebay rendszere szerint elkelt, vagyis az üzleti modell működik, a kérdés már csak az, idehaza mikor jelennek meg a hasonló hirdetések, mert biztosra vesszük, hogy az ötletet a hazai businessmanek is meglovagolják majd.

3

Ide kattintva további jegyárakat nézegethettek.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Heath Ledger ma lenne 40 éves - Szavazás
Következő cikk Intenzív előzetest kapott Kevin Costner Yellowstone sorozatának új évada