2010-ben így Lüktetett a város, mikor megkerestük Budapest szívét


luktet a varos2010-ben így Lüktetett a város. Ez a klip a szeretett (és olykor gyűlölt) Budapestről egy pályázatra készült, ahol a nagyvárosi életérzést kellett bemutatni. Polgár Andrissal (operatőr/vágó) még jóval a Volt egyszer egy téka előtt koptattuk közösen az utcákat.
Kösz az akkori segítőknek (zene: eShuz (Onódi Roland), ének: Ferencz Kinga. Bihari Judit (lakásbelső, anyuka:)! Megmaradt kordokumentumnak.

Iratkozz fel ránk!
7OUTUBE

Ha még kimaradt!

Volt egyszer egy téka már a Netflixen – “Örülj neki, hogy nálam volt!”

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Chris Hemsworth és a meditáció
Következő cikk Itt a David Bowie-film trailere, amiben nem lesznek majd Bowie-számok

6 hozzászólás

  1. uzsiati73
    2010. október 13. szerda

    jóóóóóó

  2. Hungaroid
    2010. október 14. csütörtök

    Nagyon tetszik a klip, minden elismerésem! Egy kis helyreigazítás: A klip előtt és után Ferenczi Kinga van feltüntetve Ferencz Kinga helyett. Ha ez ki van javítva, részemről úgy kerek de egyébként minden a helyén és a hangulata gondolatba ejtő, magával rántja az embert. Gratulálok!

  3. 2010. október 15. péntek

    @Hungaroid: Teljesen jogos! A “Mi” Kingánk, bizony Ferencz Kinga! Ezért sűrűn elnézést is kértem tőle, a felvezető szövegben sikerült is helyesen írni, de sajna a feltöltött indavideón már nem tudtunk módosítani. Szégyenletes baki…még egyszer elnézést!

  4. Hungaroid
    2010. október 15. péntek

    @”Cheese”: Rendben, gondoltam is, hogy így van. Azt hittem a feltöltött videótokba bele tudtok szerkeszteni és javítani azt. Mindenesetre ez valóban semmit nem vesz el az elkészült mű hangulatából. Ezt csak mint párja észrevételeztem. További sok sikert és sok ilyen jó együttműködést kívánok! 🙂
    Üdv: Ferencz András

  5. marlasinner
    2010. október 20. szerda

    Csizike, nagyon-nagyon szuper lett, hangulatos, szép képek, jó zene, handsome guy 🙂 szóval engem teljesen magával ragadott 🙂 és külön grt a vágáshoz!
    várom a következőt! 🙂

  6. Csaba
    2011. november 20. vasárnap

    Kedvencem! Olyan mintha bevezetne valamit… Lesz folytatás? 😉

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .