Stílusos karakterplakátok és filmklipek Wes Anderson mozijához, A francia kiadásához


Mi már nagyon várjuk a 10. Wes Anderson filmet, amit a járványhelyzet miatt többszörösen eltoltak. A francia kiadás (The French Dispatch) névre hallgató mozi újságírókat fog nyomon követni egy aprócska francia városban. A tavalyi előzetes óta biztosak lehetünk, ez is beleillik majd látványvilágával a Wes Anderson-i életműbe. Most megérkeztek a megszokottan stílusos karakterplakátok, lesznek új arcok is (Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Elisabeth Moss stb.), de a jól megszokott színészek (Frances McDormand, Bill Murray, Tilda Swinton, Owen Wilson, Saoirse Ronan, Jason Schwartzman és még sokan mások) sem maradnak el. A felvillantott hírességeken túl még nagyjából fél Hollywood fog szerepelni a filmben, amit Magyarországon október 28-ától láthatunk a moziban.

frenchdispatch1 frenchdispatch2 frenchdispatch3 frenchdispatch4 frenchdispatch5 frenchdispatch6 frenchdispatch7 frenchdispatch8 frenchdispatch9 frenchdispatch10

frenchdispatch11frenchdispatch18

Az alábbi lemezborító és a plakátok is nagyon stílusosak.

frenchdispatch12 frenchdispatch13 frenchdispatch14 frenchdispatch15 frenchdispatch16 frenchdispatch17És még néhány filmklip:


Ez is érdekelhet:

Csodálatos előzetes és fotók a 10. Wes Anderson filmből

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk The Medium - játékteszt
Következő cikk A karriergyilkos Mickey Rourke TOP 10+1 filmje