A TI MOZITOK (28.) – Az Ostrom: Arkangyal Egyes


ostromTi forgattátok, Mi megosztjuk. Ti kritizáltok, Mi lelkesítünk. Nem először kaptunk Tőletek kisfilmet, így anno elindítottuk ezt a sorozatot. Nem csinálunk mást, csak próbálunk a kész mozinak nagyobb nézőközönséget toborozni. Nincs előzsűrizés, nem kommentáljuk, ez most egy virtuális tesztvetítés, ami után következhet a Ti véleménynyilvánításotok. Persze nem hollywoodi büdzsével dolgozó stábokról van szó, amikor még a lelkesedés pótolja az igazi profizmust, így inkább az építő hozzászólásokat várják az Alkotók.ostrom kostrom 1A független filmes közegben akciófilmeket készíteni eleve megsüvegelendő. Lakatos Márk egy 21 éves szentendrei srác, de nem csak mer nagyot álmodni, hanem csinálja is órási lendülettel.
Tavasszal jön az Az Ostrom: Arkangyal Egyes, ami saját Ostrom sorozatának előzményfilmje. 

Az Ostrom első rész még 2020-ban jelent meg, ami még csak 16 percesre rúgott, a folytatása már 50, míg  a legújabb már egész estés. A hamarosan debütáló film előzetesei mellett linkeltük a két korábbit, amik teljes egészében megtekinthetőek.

Sztori:
Az Ostrom-verzum következő fejezete tíz évvel az eredeti előtt játszódik. Az első polgárőrnek egy veszélyes sorozatgyilkost kell elfognia, mielőtt a városa káoszba süllyed.

Rendező, forgatókönyvíró: Lakatos Márk
Főszereplők: Nyutali Norbert, Balla Riana Emma.

Az Ostrom 1. része (2020)

A 2. rész (20219

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Atomic Heart – játékteszt
Következő cikk 90 éves Sir Michael Caine - 30 érdekesség és klassz fotók az emlékkönyvéből