Bréking: Megéri a barátunknak lenni


Pár napja kitettem ide a Daazo-ról Villányi Dani kollégám kisfilmjét, a Skatulyát, mondván, nyomkodjátok bőszen a szavazógombokat, mert versenyez vele a Cinefesten. És lőn: nyert is! Vagy ahogy az elfogulatlan, ámde tájékozott sportos kollégák szokták írni a Ferencvárosról: megnyert mindent, amit csak lehet. Gratulálunk neki! Na, megéri a barátunknak lenni, vagy sem…?

***

Nem csak a miskolci fesztiválon, de az Emmy Awards-on is díjkiosztottak. Csak nagyon röviden: sem Dr. House, sem Mariska Hargitay nem nyert, ötletem sincs hát, miről csinál riportot a Napló. A 2009-es Emmy Awards nyerteseinek teljes listáját csekkold itt>>

***

Californication3

És hogy ne lógjon ki nagyon a lóláb, hogy ezt az egész kishíres formát csak a Dani győzelme miatt találtam ki, itt egy harmadik mínuszos: kint most vasárnap kezdik el adni mindannyiunk kedvence, a Californication harmadik évadját. Itthon az HBO már leadta a másodikat, ám DVD-n még csak az első jött ki. Nézzétek meg az új szezon trailerét, és várjuk együtt a hazai premiert:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Who the f*ck is Tyler Perry?
Következő cikk Az ember, aki ott se volt - kritika

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .