Németh Krisztián Sohaországban


Küldenénk szeretettel ezt a csokrot a világbajnoki elődöntőbe jutott magyar U20-as labdarúgó-válogatottnak és mindenkinek, aki szereti! Puszi, 7sor, Pestről.

U20 olaszmeloOlasz meló (The Italian Job, r.: F. Gary Gray, fsz.: Mark Wahlberg, Charlize Theron, 2003)
Mi már a cseh remekek leverésre után is csak mekegtünk a meglepettségtől, és megmondjuk őszintén, bíztunk bennetek, de nem fogadtunk rá nagy összeggel, hogy Olaszország korosztályos legjobbjait is kipipáljátok. Profin összeválogatott DreamTeam-nek tűntök ezekben a hetekben, mindenki teszi, amihez ért, csak így tovább! Pikánst íz ad mindennek, hogy a nyolcaddöntővel egyidőben azonos címmel Csiszár Jenő főzőműsora ment a TV Paprikán. De nem néztük.

 

U20 panpeterÉn, Pán Péter (Finding Neverland, r.: Marc Foster, fsz.: Johnny Depp, Kate Winslet, 2004)
Srácok, ahol most vagytok, az kábé Sohaország, annyira mesés. Ne is akarjatok felnőni, ideát Málta és Albánia elleni ki-ki meccsek várnak rátok csatár nélküli felállásban, ahol a legnagyobb legyőzendő ellenfél Madonna. Hadd örüljünk még ennek a tündérmesének.

 

 

U20 nilusgyongyeA Nílus gyöngye (The Jewel of the Nile, r.: Lewis Teague, fsz.: Michael Douglas, Kathleen Turner, 1985)
Ha már ott vagytok, Egyiptomban, hozhatnátok valami szuvenírt. Valami fényes csecsebecsére gondoltunk, flaska, kupa, ilyesmi.

 

U20 menekulesMenekülés a győzelembe (Victory, r.: John Huston, fsz.: Sylvester Stallone, Michael Caine, 1981)
A “Lakatlan-szigetek elleni 0-3”-ként híressé vált zakó után ti is érzékeltétek, picit visszafogottabban lelkendeztünk. Nekem szokás szerint a Sport+ vagy mi most a neve, a kedvencem ebből a szempontból, amelyik konkrétan leírta egy meccs után, hogy na, ezekből a kölykökből sem lett semmi 🙂 Egy út állt előttetek, és ti ráléptetek. Nem, még mindig nem unjuk az ajnározást.

 

U20 20122012 (2012, r.: Roland Emmerich, fsz.: John Cusack, Amanda Peet, 2009)
Nem kell elhinni mindent Emmerichnek, ő ebből él, Londonban igenis lesz olimpia, és ez a korosztály bizony a ’96-os gárda után ismét odaérhet. Nyilván nem lesz könnyű, Európából csak négyen mennek, ráadásul egyelőre az olimpiai selejtezőnek is beillő 2011-es Eb-re selejtezünk Wales, Bosznia, Olaszország és Luxemburg csapatával egy csoportban. Wales-től ugyan kikaptunk, de még egyszer: ez még nem világvége.

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk In Memoriam VHS
Következő cikk Nyisd ki a szemed!

2 hozzászólás

  1. 2009. október 10. szombat

    Alfred Hitchcock megrendezte…ez volt aztán az igazi Harcosok klubja…lobogjon a Dicsőség zászlaja….tovább az Álmok útján…idézzétek meg a Régi idők fociját!

  2. 2009. október 11. vasárnap

    a felnőtt válogatottnak továbbra is a Nyomorultak

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .