Bréking: Bajor részeg


UPDATE: Litkai Gergely magyarázza a bizonyítványát az origón: “Bajor Imre az első perctől fogva a képben volt, és ezzel nekem semmi problémám nem volt, mert azt gondolom, hogy ha bennehagyták volna a filmben a karakter drámai vonalát, akkor Bajor a Szuperbojz-zal akár újraértelmezhette volna a karrierjét és egy merőben új oldalról ismerhettük volna meg. Mint mondjuk Travoltát a Ponyvaregény-nyel.” Mivaaaan??? Meg hogy azért szar, mert kihagytak belőle komplett jelenteket? Jaj, ne idegesíts már, baszod, azért nem csak ezen múlt. Elhiszem, hogy próbálod elhagyni a süllyedő hajót, de ez akkor is gyenge érvelés.

u.i.: És vegyétek meg a Comedy-re az Így jártam anyátokkal újabb évadjait, mert unjuk már ezredszerre az elejétől nézni.

Korábban:

Különösebben nem zökkentett ki álmos reggeleimből a Szuperbojz óriásplaktája az elmúlt napokban, legfeljebb azért hunyorítottam a 72-es troli ablakán keresztül, hogy az ott tényleg a Mucsi? Szóval azért mondom, szartam én bele, hogy a Kabay megint csinált valami Szeszélyes évszakok hangulatú akármit, ezért is lepődtem, meg, hogy a kollégák milyen indulatokkal írnak róla.

szuperbojz400

Azelőtt előfordult, hogy basztattak minket forgalmazók, mert szerintük összebeszélünk, azért húzzuk le mindannyian a, most mittudomén, a Gagyi mamit. Pedig szerintem ehhez nem kellett összebeszélni. A tegnap és ma megjelent kritikák egyetlen dologban nem értenek egyet, hogy Kerekes Vica is borzasztó, vagy őt azért sajnáljuk, amiért ide keveredett. Ilyen se volt még a blogon: lapszemle!

“A Szuperbojz nem film. Ha ez film, akkor a sunyi tekintetű, frottírzoknis szomszédom esküvői videója is az, vagy a volt általános iskolai osztálytársam kétszázötven fotója a tunéziai nyaralásról, végtelenített slideshow-n, na az is film. (…) Ha valaki nekem <közönségfilm>-nek meri nevezni a Szuperbojz-t, azt szájbaverem. Mert én vagyok a közönség. “-írja visszafogott nőiességgel Mesterházy Lili az origo filmklubon, aki számomra a legkifejezőbben foglalja össze, mire fel is a nagy felháborodás: “Tegnap éjjel, a díszbemutatón, ott volt Rudolf, Scherer, Mucsi, Szabó Győző. Máthé Tibor operatőrlegenda. Kiálltak a vászon elé, meghajolni. Akkor már mindegy volt. Szégyen, gyalázat.”

“A film stylistját pedig soha többé nem engedném semmilyen produkció közelébe, úgy tűnik végzett az első osztály a werkakadémián, aminek Lakatos Márk volt az osztályfőnöke. Kurvára látszik, hogy a csóka alig járt be tanítani a sok kólától. TE JÁRSZ NÉHA UTCÁN, EMBER?! Hát ki öltözködik így, senki?”-értékel a Subba>>

“Bajor Imre afféle Orbán Józsi paródiaként akar domborítani a vásznon, viszont ehhez nagyon kevés az egyetlen komikusi tálentuma, miszerint egész jól tud részeget játszani”-véli Tóth Csaba kollégám a port.hu-n, ám itt szeretném kikérni magamnak Bajor Imre nevében, hiszen van egy másik visszatérő poénja is: hogy a Farkasházy raccsol. “Egy musicalhez létfontosságú egy jó zeneszerző, és az alkotók erre a feladatra az Első emeletből és a Rapülőkből ismert Berkes Gábort szemelték ki, akinél keresve sem találhattak volna alkalmatlanabb embert a feladatra. Berkesnek fogalma sincs a rock and rollról, és úgy próbál rockszámokat írni, mintha azok nyolcvanas években íródott olcsó diszkószámok lennének torzított gitárral előadva, de még a pocsék dalszerzői képességeit is alul tudja múlni az instrumentális háttérzenével, melyek hangmintáit valószínűleg egy kilencvenes évek elejéről megmaradt floppy lemezen találhatta. “-fakad ki Csabiból a Wan2-s.

Keményen, de lényegretörően fogalmaz retekgyerek a TévéMozi blogon: “Nincs mentség vagy kibúvó. Aki ebben részt vett, az többé nem vehető komolyan soha többé. RIP Rudolf Péter.” Illetve ha jövőre megkezdődik a sokat ígért elszámoltatás, akkor tényleg emlékezzünk rá, hogy “a Magyar Mozgókép Alapítvány vagy az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatta ezt a szennyet”. Ebből a posztból kiemelnék még egy olvasói kommentet: “Litkait én korábban csak vastagon leszartam, de a Macskafogó 2 óta a Góbi sivatagba küldeném vadlópásztornak.”-írja larry.

A Villámmédiát nem idézem, mert Cheese nem szereti, ha káromkodunk, de klikkelj rá>>

A madafaka blog egy eddig ki nem beszélt problémára hívja fel a figyelmet, plusz betekitnést enged a színfalak mögé: “Peti egyből felhívta rá a figyelmem, hogy milyen bénaság már, hogy a képen két zenekartag is basszusgitározik és valóban az. Ezt követően arról kezdett anekdotázni, hogy a Bajor a forgatáson annyira be volt baszva, hogy a szövegét felolvasni is képtelen volt. A bennfentes információáradat oka, hogy Peti statiszta a filmben.”

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hullámtörés
Következő cikk HALLOWEEN, ahogy a Tékások űzik

2 hozzászólás

  1. melimeli
    2009. november 1. vasárnap

    gagyi

  2. 2009. november 10. kedd

    De ti értitek ezt a Kabay palit? Ez régen nézhető, komoly filmeket csinált, a Jób lázadását külföldi Oscarra is jelölték. Meg egy csomó doksit… Vagy ezeket a Gyöngyössy csinálta, ez csak dellázott hozzá? Nem értem ezt, viszont ezt nem merem megnézni se.

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .