69 talpon álló koktél


Hosszú és férfias harcokat követően megjelent a 69 talpon álló koktél címen futó hiánypótló irodalom, a világ első bódulathatározó könyve! Szeressétek! Hétköznapi jelenetek, ismerős szereposztással, isteni rendezéssel, vágatlan életünkből! 69 színes karikatúra, 69 szatirikus látlelet, 69 keverhető koktél.

Bővebben a könyvről, illetve megrendelhető itt:

http://69talponallo.hu

 Facebook

8 mm

A hajdanán Hollywoodot építő és ott óriássá váló honfitárs „jogutódja”, kis hazánk filmszínházait elnéptelenítő celluloidbetyár. Arcán álomgyári módon ül a hamis mosoly. Diplomás smúzoló, aki kizárólag az adott pillanatban kedvelt kollega kezét rázva hízelegve szórja rá a 40 wattos dicsfényt.
Fennkölten tart szélesvásznú előadást saját zsenialitásáról csillogó szemű lolitáknak: „Számomra a szex, akár a filmkészítés, az önkifejezés egyik módozata.”
Feltűnően babrál a nyakában lógó fénymérővel, Fellinit és Bergmant apjaként emlegeti. Külhoni sztárokkal való találkozásait előszeretettel mitizálja: „S akkor elismerően hümmögve mellém lépett Marty Scorsese” – kifelejtve, hogy mindez egy cannes-i mellékhelyiségben történt.
Ismertsége valutára nem váltható, népszerűsége szűk rokoni körre korlátozott. Tékákban, filmárusító helyeken bóklászva szívesen bújik a lelkes vásárló bőrébe, célirányosan saját műveit vadászva.
Társaságát kétféleképpen lehet átvészelni: rövidre vágva, esetleg a sarokban egy hosszú beállításban.

8mm

a: 2 cl kávélikőr, 2 cl Baileys, 2 cl Cointreau  (B-52)
b: 5 cl tequila, 1,5 dl narancslé, 1,5 cl grenadin (Tequila sunrise)

a, Shotos pohárba egymásra töltjük az összetevőket, majd meggyújtjuk, és szívószállal fogyasztjuk.

b, Az összetevőket tulipán pohárban egymásra töltjük, és szívószállal keverjük, narancskarikával és koktélcseresznyével díszítjük.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 30 fotóremake az Empire-ben
Következő cikk A nagy Vörös 1-es

3 hozzászólás

 1. Avatar
  Glamorous
  2009. december 4. péntek

  Könyvbemutató most szombaton azaz december 5-én a “MOST”-ban. Bp. VI. ker. Zichy Jenő u. 17. Kezdés: 18:00 Belépés díjtalan

 2. Avatar
  boros józsi
  2009. december 4. péntek

  Sok sikert a könyvhöz tiszta szivból!! És persze még sok filmcikkeket!

 3. 2011. augusztus 29. hétfő

  […] vendégül lát a Radio Q-n.  Csevegünk a legjobb helyről a moziban,  szóban szürcsölünk koktélt, 145 szó talán lesz a szerelemről is, és valószínű, hogy nevetve belekeverjük az életet […]

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..