Az ember, aki mindig ott van, ha odafigyeltek!


A Futottak még sorozat megrázóan humoros emléket állít a statiszták élménygazdag életéről. Most mi is így teszünk, és külön bejegyzésben emlékezünk meg a hazai reklám  és filmszakma legkiválóbb háttéremberéről. Nekünk V mint Viktor. Állt  már egyszer Audrey Tautou mellett, amit a művésznő máig nem felejt. Tapsolt a Mónika showban, fújolt a Joshi Bharatban, dolgozott Gálvölgyivel, éppen egy rendőrörsről távozik a Kaméleonban, vegyült a Szuperbojzban, belülről nézte a Vespát, és hamarosan láthatjuk a nemzetközi kooprodukcióban leforgatott Katedrálisban, hol barátként lép színre.

A mozi igaz szerelmese. A színészkedés mellett két forgatás között filmet szállít és gyűjt.  Szókincse leredukálódik a Blu-ray kifejezésre. Kitartást kívánunk a bársony kacajú, gyomrát imádó minisztárnak! Már csak másfél millió lépésnyire Hollywood! Ahogy Amelie szívesen fókuszált lényegtelen dolgokra a vásznon, ugyanilyen lelkesedéssel nyomozzuk Őt, ki szeretnivaló szorgos hangyája az általunk is imádott művészeti ágnak.

Kedvencünk a kép bal oldalán található!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kiábrándító filmfolytatások plakátjai
Következő cikk Naiv Anikó jelenti (1.)

2 hozzászólás

  1. JoeRed
    2010. május 28. péntek

    Ő az akit mindenki ismer, vagy szeretik vagy utálják…
    Én elfogadom olyanak amilyen, vanak dolgok amiket nem lehet megváltoztatni.

  2. 2010. május 28. péntek

    Első kézből kaptuk az információt, hogy nagy “V” hétfőtől már Anthony Hopkins oldalán tűnik fel…és ez nem vicc!

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .