Elköltözött a Facebook-oldalunk!


Alapvetően persze nem elköltözött az "oldal", hanem létrejött, eddig ugyanis csoportként működtünk, nem elsőként, nem is utolsóként futva bele ebbe a hibába, amit most már tényleg korrigálumk. Arra kérünk tehát mindenkit, hogy aki tagja volt az eddigi Hetedik sor csoportnak a Facebookon, az csatalkozzon a Hetedik sor közepe rajongói oldalhoz, köszönjük! Egyelőre nem enged létrehozni egyedi username-t, állandóan azért sír, hogy "legalább 5 karakternek kell lennie", ami persze megvan, nem értem, mi a baja, aki futott már bele ilyenbe, magyarázza már el, kösz.

Szeretnénk az elmúlt hónapok picit zombiállapota után meghajtani a közösségépítés kerekeit! A közeljövőben ezért a fácsés újítás mellett tervezünk hírlevél-szolgáltatást is, ha eddig nem tudtátok volna, mi hiányzik. Továbbra is jelen vagyunk a http://twitter.com/hetediksor és a http://youtube.com/hetediksor oldalakon is, mindegyiken a megfelelő tartalommal.

Itt hívom fel a figyelmet, hogy a Portugália-Észak-Korea meccs után hétfőn ismét élőben tudósítunk a vb-ről itt a blogon, amikor is a Hollandia-Szlovákia nyolcaddöntőt kommentáljuk sajátos lelki állapotunkban, tartsatok velünk, kötekedjetek, beszéljetek bele, ne értsetek egyet!

Zárom soraim stílszerűen a most felbukkant David Fincher-féle Facebook-film, az októberben érkező The Social Network trailerével, amit történetesen ugyanott találtunk, ezúton is maxiriszpekt Szász Attilának érte!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Ed Wood reinkarnációja, Uwe Boll megélte a 45.-et!
Következő cikk Boogie Nights - kritika

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .