Férfi idolok, akik egykoron poszteren voltak


Bebizonyosodott, hogy a bankkártya által fakasztott fiatalító forrás sem minden esetben hatásos. Emberroncsderbinket folytatva, most jöjjön hát néhány eltorzult férfiú, akik ugyancsak megszenvedték a naptári évek múlását. Mickey Rourke emblematikus figurája eme színpompás tablónak, de alanyból így is van bőven.Mickey Rourke

Val Kilmert első látásra nehéz beazonosítani, olyan mintha lenyelte volna a Bogár a Sötét zsarukból. Hihetetlen, de 1995-ben még belefért Batman uniformisába. A Dr. Moreau szigete forgatásakor titokban jókat kacaghatott a bálnára hízott Brando küllemén, manapság a tükör előtt teszi ugyanezt. Öregedése dacára sem döbbent rá, hogy a lófarok nem frizura. Szemtől szemben italüzletekben és patikákban lehet vele összefutni. Együttérzésünk jeléül küldjük neki a The Doors The End című számát.

val kilmer

Edward Furlongról mostanság nehéz lenne elképzelni, hogy majdan a kiábrándító jövőben megmenti az emberiséget a gépektől… max fordítva… azok tartják életben. Legnagyobb mutatványa az elmúlt másfél évtizedben, hogy köztünk van (néhány ifjú hullócsillaggal ellentétben: Brad Renfro, Corey Haim). A Zöld Darázsban produkált nyúlfarknyi jelenete csupán elrettentésül szolgál, bizony ilyen az ábrázata 33 évesen!

Edward Furlong

Nick Nolte sem sok időt töltött biofarmokon, magasról tett az egészséges táplálkozásra. Az a típus, aki nem pusztán a két végén, hanem a közepén is égette azt a bizonyos gyertyát. Arcára bármikor smink nélkül ültette ki a háború borzalmait. Sokszor 48 órát sem jósoltak neki, ám Isten valamiért komálja, ezért csodával határos módon megérte a hetvenet. Szívmelengető látványt nyújthat, amint kisunokáját térdén lovagoltatja.

Nick Nolte

Richard Grieco a toalettpapírra írt szignók ékes példája. Gyakorlatilag már azelőtt lecsúszott, mielőtt befutott. A 21 Jump Street néven sugárzott béna sorozat karrierje szempontjából rengeteget jelentett (egy bizonyos, Johnny Deppnek szintén), a Spionfióka ráadásul a lakótelepi tékákban is döngetett. Már 1998-ban önmaga paródiájaként páváskodott a Diszkópatkányokban. Rajongótábora meglett családanyákká transzformálódott, ő pedig kiégett bájgúnárrá. Csórikám hiába várja a postát, elfogyott a borítékban érkező selyembugyi.

Richard+Grieco

Jean-Claude Van Damme-nak derogált pózolni az akciósztárok panoptikumában, ezértnemet mondott Stallonénak, pedig igencsak ráfért volna egy feltámadás. A festett hajú belga spárgabajnok kipróbált mindent, ami pusztít, igaz tekintete azelőtt sem árulkodott atomfizikusról. Jelenleg ötödik feleségét habzsolja. Egy önirónikus mozijában vinnyogva gyónt meg közönségének (JCVD). Aktuális piaci értékéből egy Friderikusz Show-ra sem futná. A tévéjéről talán még képes lerúgni trófeáit, azonban a mozinak már nem árthat.

jean-claude-van-damme

Ryan O’Neal karjaiban nők milliói akartak haldokolni a Love Story megtekintését követően, kivéve szegény Farrah Fawcettet. Rossz nyelvek szerint, azért ápolta olyan elánnal (értsd média-nyilvánossággal) a vég óráiban, mert erősen gondolt a fennmaradó nyugdíjas éveire. A tény, hogy a gyászra nem sok ideje maradt, hamar hamvas lánykával kapták lencsevégre. A léggömb ábrázatú nyugger szexikon Viagrával sem alkothat mennyeit, ráadásul az erőlködéstől kidagadó erek bizony erősen veszélyeztethetik a stoppolt ráncait.
Ryan O'Neal

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hiteles másolat
Következő cikk BRÉKING - földrengés

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .