Naiv Anikó jelenti (4.)


„Majdnem igaz hírek a szereposztó díványon innen és túl, ahol a virsliujjú producer az Úr.″

diliwood

Lars von Trier újra rendez! A Satan munkacímre hallgató produkciót a direktor saját otthonában veszi fel. Két színészét (beleegyezésük nélkül) egy szekrénybe zárta, élelmezésük teljesítményarányos. Szereplői agóniáját halszemoptika segítségével a kulcslyukon keresztül fogja rögzíteni, mesterséges megvilágításként csupán a becsúsztatott öngyújtót használja. A filmzenét emberi nyöszörgés  és a szú percegése helyettesíti. Az is külön unikum, hogy a társrendezői székben saját pszichiátere foglal helyet.

***

charlie sheenCharlie Sheen édesanyja vasárnapi ebédre látogatott fiához, ekkor döbbent rá, gyermeke mielőbbi orvosi segítségre szorul.  A sztár ádámkosztümben, egy szál napszemüvegben nyitott ajtót. Puszi helyett jókorát csípett hátsójába, majd a még gőzölgő süteményről viharos sebességgel szippantotta fel a porcukrot. Egy összetekert százdollárost csúsztatott lazán a blúza alá, aztán meginvitálta ágyába a 12 öntudatlanul heverésző lány mellé.

***

Nic Cage őrjöngve cirkuszolt a bukaresti éjszakában, mert egy elvakult rajongója beletúrt frizurájába.

***

Gyűrűk ura fanok figyelem! A Mokkában holnap reggel leadják a Hobbit előzetesét!

***

Ego címmel film készül Cristiano Ronaldóról. Az önéletrajzi ihletésű mozi egy hajával sokat bíbelődő portugál kisfiú bámulatos karrierjéről szól, a játszótértől az örömlányokig. Ferrari törés és számos akciójelenet tarkítja a készülő művet, többek között megidézik a Sárkány közbelép híres tükörszoba jelenetét, 48 félpucér Cérónaldó fog dekázás közben fésülködni.croni

***
Amin még Anikó is harsányan kacagott:

„Sas Tamás tavasszal szeretné leforgatni S.O.S. Szerelem! című romantikus komédiája folytatását, amelyet angol nyelven, 3D-ben képzel el.” (origo) Hajrá!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Black humor
Következő cikk A Tékások szerdán halnak...

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .