Ezért voltak Brangelináék Pesten


Angelina Jolie és Brad Pitt tavalyi magyarországi látogatásának eredményéről a héten kerültek ki az első kockák. A bosnyák lány és a szerb fiú (vagy fordítva?) szerelmét taglaló balkáni háborús film címe In the Land of Blood & Honey, ami egy kicsit mézesmázosnak tűnik, de ki tudja. A kedvencek azóta megint Budapesten garázdálkodnak és nem megy ki a fejemből az újságírás két zászlóshajója, az a Blikk-fotó, amelyik egy autóillatosító homályos alakját meri “Az első Brad Pitt-fotónak” nevezni, illetve az a komoly szakmai tudással megtámogatott Story-elemzés, amelynek van pofája leírni, hogy a sztárt akár 15 év börtönre is ítélhetik a fegyver-balhé miatt. Minek van a médiatörvény, ha nem azért, hogy ezeket a szerkesztőségeket ledózeróltassák, kérdem álnaívan.

http://youtu.be/QiVljXhopZA

Van aztán kínai Oscar-nevezettünk Christian Bale főszereplésével. A Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök klánja) rendezte Flowers of War 1937-be visz el, tehát ismét történelmi-háborús cucc, itt a japánok támadják épp a kínaiakat.

S bár a héten már tweeteltük, de mégiscsak fontos megemlíteni, hogy újabb trailer került fel a netre Guy Ritchie Sherlock Holmes 2 – A Game of Shadows-jához. Bármennyire is imádom a két színészt, Jude Law-t és Robert Downey Jr.-t, ez a Sherlock Holmes-dolog nekem kicsit kilóg… hát mindenből.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 69 talpon álló koktél most menő koktélozni
Következő cikk Syd Field: Forgatókönyv - könyvkritika

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .