Sok ‘A’ kategóriás celeb kis helyen is elfér


szilveszteréjkSzilveszter éjjel

Tényleg több celeb volt mint az elvonón, és kb ez volt az egyetlen vicces mondat, viszont szerencsére ezt is ellőtték már a trailerben. Valszeg ennyi név már önmagában is elég ahhoz, hogy az ember kíváncsi legyen a filmre, még akkor is, ha előre lehet tudni, hogy marhára nem szól ez semmiről. Én pld Ashtont tudnám egész este, tök közelről nézni. Azonban vannak fiúk, akik jóképének csak árt, hogy felnőnek. Zac Efron még nem múlt el 25 de már pufókretek feje van, ami nem feltétlenül a férfiasodás legpozitívabb velejárója.

szilveszteréjjelGyakorlatilag a film olyan, mintha a gangos bérházunk összes ablakán bekukkantanánk és belenéznénk a többiek életébe az év utolsó napján. Nem mintha akarnám tudni, hogy mi van a szomszédaimmal, amúgy.

Itt születnek, ott meghalnak épp, amott szerelem jön megy, dolgoznak, liftbe ragadnak, gyereket nevelnek meg egyéb teljesen triviális, halálosan átlagos dolgok történnek. Simán megy az élet mint olyan, semmi extra, csak itt valahogy mindenki kurva jól néz ki közben, nem úgy, mint a kettes metrón reggel 9-kor a valódi emberek.

A kevéske vicces, a pár szánalmas meg a néhány hatásvadász drámai jelenet, kis kuszaságban bogozza a szálakat, miközben a Time square-en  sokezer ember, nagyon életszerűen, ugyanolyan nivea logós kék sapkában fújja a dudát. Sponsored by Nivea and Toshiba. Akkora a marketing jelenlét, hogy nem bírod nem észrevenni.

Kedveltem azt a vonalat, amiben az öregedő, már varázslat nélküli Michelle Pfeiffer kívánságlistája teljesül a biciklis futár Zac segítségével. Jó esélyem van arra a vénlány szerepre, és nemtom lesznek e majd akkor kéznél diszponibilis hajtáspajtások, akik megcsókolnak éjfélkor meg elvisznek a Tiffany parkolójába reggelizni.

Volt még a filmben két meggyőző nyálas mondat a jelenről meg a jövőről, az új esélyekről, meg a tisztalapról, de annyira azért mégse voltak ütősek, hogy meg bírjam jegyezni őket.

Meglepő módon nem Bon Jovi volt a leggázabb, mivel őt simán űberelte a 13 évesek szerelmi életét boncolgató rendkívül idegesítő rész. Fel nem foghatom azt minek kellett, de igazán.

Bár én nem hiszem, hogy a dec. 31 az más nap lenne mint a többi, és a kívánságok jobban teljesülnének mint amúgy szoktak, de a hollywoodi filmekben mindig van hepiend és a királylány is frankón megérkezik éjfélkor, hintón és szandálban. Hogy máshogy, decemberben.

http://youtu.be/7TbboCgG_zk

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Szavazz! Spin-off Top 5
Következő cikk Pénzcsináló - kritika

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .