Bóvliwood, végállomás


smileAz Euró most csendes, elmosta álmaink. Lassan teljes kiőrlésű a magyar, s az is politizál, aki eddig pusztán műemlékként gondolt az Országházra. Kikopóban a Kölcsey-Erkel szerzőpáros, a Mizuból lett a himnusz, a Fila táskából meg a kokárda. A lakótelepen már több a VV mint a Kovács, a suliban a gazdaságos pedagógus hiába hajtogatja: „Alekosz nem görög isten Palika, azonban egy l-lel is lehetsz még államfő!”

Sebaj Tóbiást gyúrtak a honpolgárból, közpénzből vasalt öltönyösök játszottak Garázdálkodj okosan!-t. A Moszkvát elfújta a Széll, 13 évig volt Pardon, most éppen József Attila ül az útban. Javaslom vegyenek sót, az olcsó, aztán néhány jól elhelyezett cikk kell csak arról, hogy „Újra divat a tarló!”

A sajtó a szabadságra, míg Bakáts szalámira éhezett. Immáron bűn a szegénység, a fedél nélkül kempingező könnyen Bucival melegedhet. Ellenben luxusutazás nyert, ki emelt díjas SMS-sel tett fel egy kis csillagot az égre.

A Föld remegve hasította fel kérgét, Japán atomjaira hullott. Isten ziláltan nézte, Norvégiában miként üti fel fejét az ördög. Megbuktak, kik diktáltak. Bin Laden a hosszú bújócska hajrájában vesztett, odalent Kadhafival osztozik a fortyogó üstön. Balzsamozóra vár Kim Dzsong Il, kiért vezényszóra zokogtak százezrek, de igaz könnyeket Václav Havelért hullajt az emberiség. Radován Karadzic és Ratko Mladic Hágában tanulnak tovább főtárgyuk: a bűnhődés. Silvio a festett hajú playboy izzadó tenyérrel felhúzta sliccét, szaporán távozott, kielégítve ezzel egész Itáliát.

A Kaszás névsorába valaki megint belegépelt, a hibát nem mérlegelve vitte Steve Jobs-t, ki a tudás almájából régóta a legnagyobbat harapta. Columbo belefáradt a kérdésekbe, Sidney Lumet nem csupán Tizenkét dühös embert hagyott hátra. Liz újra Richard Burton ölében, John Barry farkasokat táncoltat az égen. Gary Moore gitárja árván sír, Amy sem megy többet rehabra. Dr. Kevorkian régóta készen állt, nem úgy Huszár Zsolt. Minarik Ede felszállt, mert kellett ott is egy csapat, mosolyogva integetett Lenke néni. H. Bóna Márta és Vissy Károly közösen tolt arrébb pár gomolygó felhőt.

Jeles Vizsgát tett a koplaló honi film, kiderült egy sárkánynak is lehetnek szerethető gyerekei. S.O.S Tamás retinát égetett, Béla lova azóta sem mozdul, bár nálunk Brad Pitt sem jutott Kőbányánál messzebbre. A mellébeszélők száma nőtt, mindhiába, mert csak a vásznon ért Oscart egy dadogó király!

Labdarúgásunk elvesztette egyetlen Császárát, a válogatott nyáron olyan közelről nézi majd az EB-t, akár a sorsoláskor. Újra divat a bunda, tippmixerek keverték a silány meccseket. Berki Krisztián nyeregben maradt, Cseh árral szemben úszott, és boldogság az Úrban, mert a bulvár Csodaló újra vágtat!

A távirányítót csupán a bátrak vették kézbe. Ilyen az Éden, akkor milyen a Pokol? Az Aranyparton nyakig ért az iszap, és az Összeesküvőknek is ellensége a bővített mondat. Ha ma villantottál, holnap ne nyilatkozd kisírt szemmel: „Engem nem ismer senki!” Országunk lassan vezető hatalom az egy négyzetméterre jutó tehetségekben, talán ezért hiánycikk a mentor.

A Barcától vegyünk példát az egységről! Lássunk néha Woody szemüvegén át, maradjon elég humorunk a hétköznapokhoz! Az áfák sem nőnek az égig! Ne váljatok olyan emberré, aki ha betegség miatt lemondja a vállalati karácsonyt, kollégái annyira megörülnek, hogy egy füst alatt megtartják a szilveszteri bulit. A lájkokat cseréljétek ölelésre, a szeretetet szorgosan megosztani, ne plantátumtól dagadjon a mellkas! Ha 2012-ben netalántán lehúznánk a rolót, addig is vidámat játsszon a zenekar! Boldoguljon Mindenki!

Csak könnyedén az újévben!

funny gif elephant jumping trampoline

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Cheese kedvencei 2011-ben
Következő cikk Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték - kritika

6 hozzászólás

  1. Bánáti apuka
    2012. január 1. vasárnap

    kitűnő írás!maradj meg ilyennek!!
    sajnos az iszamos testű vasaltöltönyösök között nincs egymilliomod négyzetméternyi hely sem lassanként.
    József Attilát pedig meg kell védenünk,mégha Széllek ellenében kell is…

    egy kis nyugalmat június ellőt is az új évben!

  2. 2012. január 2. hétfő

    Köszi Laci! Igyekszem.

  3. Névtelen
    2012. január 12. csütörtök

    Grat. Nagyon szép és kreatív módon fűzöd egymásba a szavakat.

  4. 2012. január 12. csütörtök

    Köszönöm szépen!

  5. 2012. február 8. szerda

    tommy senrizt: 2011. április 19. kedd – 13:24@eyewitness: ööö láttál már olyan gépet, aminek háttul lett volna a légcsavarja? 🙂 max. a szárnyon, de háttul legfeljebb sugárhajtómű szokott lenni, a légszavar húz, a sugárhajtómű tol. ha minden igaz:) Válasz

  6. 2012. február 8. szerda

    sI2gV4 zsknmemkteze

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .