Győzelem! Diktátor menni Oscar-gála!


Aladeen tábornok, Wadiya diktátora a twitteren tudatta milliós rajongótáborával, hogy nemzetük győzelmet aratott Hollywood cionista kígyói felett, a sátán kutyái az óceánba ölettek. Mindez annyit tesz, hogy az Akadémia visszavonulót fújt, és postázta a Diktátornak az őt megillető két belépőt, illetve parkolási engedélyt az Oscar-díjátadó vasárnapi gálájára. A tábornok az alábbiakkal zárta üzenetét: ma az Oscar, holnap Obama!

TheDictator Sacha Baron Cohen

A hivatalos közlemény: “VICTORY IS OURS! Today the Mighty Nation of Wadiya triumphed over the Zionist snakes of Hollywood. Evil and all those who made Satan their protector were vanquished and driven into the Pacific Sea. What I am trying to say here is that the Academy have surrendered and sent over two tickets and a parking pass! TODAY OSCAR, TOMORROW OBAMA! “

forrás: twitter/twitlonger

Death to the west! And good luck Billy Crystal!

http://youtu.be/EBOxy4dv11k

Valószínűleg A diktátor lesz az első olyan Sacha Baron Cohen-film, amiről az ÉS is beszámol majd, mert hogy ilyen apropót nem hagynak ki egy jó orbánozásra, az hétszentség.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Gyerekszínészek, akik a felnőtt Woody Allent, Brad Pittet alakították - fotók
Következő cikk Oscar-díjas a Muppets és Oprah Winfrey

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .