Top 5 édeshármas – Korhatáros videók!


Vadállatok (Savages)

Vadállatok (Savages)

Vadállatok (Savages) címmel érkezik a nemrég még magyar forgatókönyvíróknak tanácsokat osztogató Oliver Stone új filmje, amelyben a két drogkereskedő közös csaját rabolja el egy mexikói kartell. Igen, Ophelia így szereti, mert “az egyikkel kúr, a másikkal szeretkezik”. Így élnek ők hármasban, a béke füstjében, ahogy tették azt mások is előttük. A TI Facebook-on leadott javaslataitok alapján itt a TOP 5!

Melyik film? Vad vágyak

Kik élnek benne vadállatok módjára? Denise Richards, Neve Campbell, Matt Dillon

Most, amikor a nagypapakorú Expendables-sztárok játsszák el 30 évvel ezelőtti önmagukat, és Madonna 53 évesen is mutogatja a mellét, valós veszély, hogy 2032-ben az addigra a hatvanas éveiben járó Denise Richards és Neve Campbell majd egymásnak esnek a Vad vágyak 4D díszdobozos pendrive-jának megjelenése kapcsán, de szerintem mi azt akkor már nem akarjuk látni. ’98-ban viszont majdhogynem úttörőnek számított az a csók, addig a mainstream még nem húzta elő ilyen gyakran a leszbi-kártyát.

http://www.youtube.com/watch?v=DRuZVoTDS2w

Melyik film? Édeshármas

Kik élnek benne vadállatok módjára? Lara Flynn Boyle, Stephen Baldwin, Josh Charles

Elég sokan szerettétek a nemes egyszerűséggel Threesome-nak nevezett filmet, amelyben két kollégista srác egy adminisztrációs hiba folytán egy csajt kap harmadik szobatársnak. A szitu ennél bonyolultabb, mert az egyik fiú meleg, a másik nem annyira, de a lány jön ki az egészből a legjobban. Végül azért már mindenki simogatja mindenki fenekét.

Melyik film? Vicky Cristina Barcelona

Kik élnek benne vadállatok módjára? Scarlett Johansson, Penélope Cruz, Javier bardem

Na ja, itt már Woody Allen is csak a szája szélét nyalta, hiába teszünk úgy, mintha művészi többletet jelentett volna a két szexbomba egymásnak eresztése. De ő az a rendező, akivel kapcsolatban az egész világ képes úgy tenni, mintha itt még mindig párkapcsolati problémákról beszélne, ahogy egész életében és nem egy preverz kis dög használná ki, hogy neki mindent lehet.

Melyik film? Ken Park

Kik élnek benne vadállatok módjára? Tiffany Limos, James Ransone, Stephen Jasso – ha ez mondd valamit

Érkezett szavazat a Twilightra is, gondolom viccből, haha. Viszont egyszer kipróbálhatnánk, hogy a Ken Parkkal kicseréljük a vámpírfarkasos DVD-t, lenne szájtáti a gimis filmklubban. A három tini, a fojtogatva masztizós, a haverja anyját nyaló,  a túlmaszkulin apától menekülő meg a barátnője anyját nyaló srác (kösz a javítást!), plusz a bigott apu lánya közös szexkalandja sokaknál kiverte a biztosítékot, de hát Larry Clark gyakorlatilag az ilyen provokációkból él.

http://www.youtube.com/watch?v=edAI3Kuc89o

Melyik film? Jules és Jim

Kik élnek benne vadállatok módjára? Jeanne Moreau, Oskar Werner, Henri Serre

A végére azért tegyük már ide François Truffaut 1962-es klasszikusát, amely természetesen nem tartalmaz explicit jeleneteket, azonban arról szól, hogy miként keveredik össze három ember élete,  amikor az imádott nő képtelen választani a két férfi között. Minden kockájában remekmű, nem tör olcsó hatásvadászatra, mint a fentiek egyik-másika, valóban az érzelmi, a kapcsolati, a lelki oldala érdekli az emberi viszonyoknak. Ne szarozzunk trailerrel, itt megnézhető a teljes film:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Halloween nagyon kivágott jelenete, amikor Michael Myers vezetni tanul
Következő cikk Megérkezett Adele új Bond dala!

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .